InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomManóSzórakozó

Jégbe zárt cirkuszvilág a Fővárosi Nagycirkuszban

Tavaly nyáron vízzel árasztották el a Fővárosi Nagycirkusz porondját, idén jeget varázsolnak a nyárba! Az Antarktisz gyermekei – Jégbe zárt cirkuszvilág című műsorban a világhírű Nikulin Cirkusz társulata mutatkozik be, valamint a fellépők között köszönthetjük az idei Cirkuszművészet Ifjú Csillaga díj nyertesét, Dittmár Laidót és Földváry Balázst is légkerékszámával.

Az egyedülálló orosz cirkuszi társulat az emberi teljesítőképesség határait feszegető magas szintű művészet képviselője. Látványos jelmezek és dinamikus mutatványok sora kápráztatja el a közönséget, amint a korcsolyázó zsonglőrök, magaskorcsolyások, ugróköteles akrobaták, bicikliző vagy kézen korcsolyázó artistaművészek végigsuhannak a jégen, amelyen a rajta bukdácsoló bohócok okoznak vidám pillanatokat, hogy aztán a levegőbe váratlanul felemelkedő artistáknak, kacér gyorsöltözőknek vagy kiegyensúlyozott erőemelőknek adják át a helyüket.

A külföldi vendégművészek mellett porondra lép négy hazai ifjú talentum is: az idei Cirkuszművészet Ifjú Csillaga díj nyertese, Dittmár Laido, aki nagycirkuszi szereplése után a Cirque du Soleil művészeként folytatja karrierjét, s a budapesti porondon partnernőjével, Vellai Krisztinával egy különleges levegő-zsonglőrszámot mutat be. Földváry Balázs légkerék-számával, Pajor Szilvia pedig különleges levegőspirál-produkciójával hódítja meg a közönséget.

www.fnc.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

aGarami ajánlja

Bala

Színház NEKED – Színház nélkül nem maradhat a közönség!

Bala

Irodalmi remekek a cirkuszművészet nyelvén

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben