InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

JÁTÉK! Kaland az esőerdőben – Kincskereső játék és kiállítás

A látogatók a kiállításba lépve megismerkedhetnek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben egy izgalmas kincskereső kaland részesei lehetnek.

Ahogy a dzsungel mélyéről kavargó pára ködbe vonja a zöldellő partokat, álomszerűnek tűnik a táj. A Magyar Mezőgazdasági Múzeumban nyíló, új kiállítás a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzolja el a kalandvágyó látogatókat.

A résztvevők a múzeum termeiben lépésről lépésre kerülnek közelebb a titokhoz, és játékos fejtörőkkel, rejtvényekkel tehetik próbára tudásukat és szemfülességüket. A képzeletbeli esőerdő kanyargó ösvényeit kutatva léghajókkal emelkedhetnek a magasba, hogy egy letűnt birodalom elveszett aranykincsének eredjenek a nyomába. A kincs nyomát követve a dzsungel számtalan különös lakójával megismerkedhetnek: találkozhatnak az Alkonyati Vadásszal, a Hangerőbajnokkal, a Páncélossal és a Világítóval. Ha a kalandos út végén sikerül megtalálni a kincset, a jutalom sem marad el!

Játssz te is velünk a kincskereső játék páros belépőjéért!

A játékban való részvételhez válaszolj Facebook oldalunkon (www.facebook.com/infopontmagazin) kommentben a kérdésekre! Segítséget a F Exhibition Facebook- (https://www.facebook.com/F.Exhibition) oldalon találsz.

Hol kerül megrendezésre a Kaland az esőerdőben – Kincskereső játék és kiállítás?
Hány négyzetméteren terül el a kiállítás?
Ha Te leszel a szerencsés nyertes, kivel vennél részt a kalandjátékban? Taggeld be!

Hálásak vagyunk, ha megosztod a játékot ismerőseidnek, hogy ők is velünk játszhassanak.

Megköszönjük, ha kedveled az InfoPont Magazin és F Exhibition Facebook-oldalát.

A játék 2022. szeptember 29-től október 4., 19 óráig tart.
A játékban résztvevők között egy páros belépőt sorsolunk ki a Kaland az esőerdőben – Kincskereső játék és kiállításra

Beváltható: 2022. november 27-ig

A nyertesnek a sorsolást követő 72 órán belül van lehetősége jelentkezni a nyereményért Facebook üzenet formájában.

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben