InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

Ismerkedés a HaverVagy közösségben – Garami ajánlja

A HaverVagy azzal a céllal jött létre, hogy közeget és közösséget teremtsen nyitott, kedves és haverkodós fiatalok számára. Az induláskor elég furcsán néztek a barátai Kéri Csabára, amikor előadta első ötletét a HaverVagy nevű közösség megalapítására. Akkor már tíz éve vezetett egy casting ügynökséget, de új kihívást keresett. Az foglalkoztatta, hogyan lehet igazi találkozásokat és ismeretségeket összehozni.

Az első Haver Vagy – találkozókra még a barátok ajánlották be az ő barátaikat, így kezdett el bővülni a közösség. Programokat, közös kirándulásokat, nyaralásokat, találkozókat szerveztek. Az egyetlen feltétel az volt, hogy nyitott és elfogadó emberek találkozzanak egymással.

14 év elteltével 35 ezer tagja van a Haver Vagynak, amit igen nehéz egy szóval leírni: nem szekta, nem klub, nem társkereső, csak nyitott és jó fej emberek közössége, és mindez már gazdasági vállalkozásként is jól jövedelmez.

Több mint 1000 rendezvény van már a hátuk mögött. Hetente 2-3 programot szerveznek, és alkalmanként több százan jönnek haverkodni eseményről eseményre, az ország hat városában (Budapest, Szeged, Győr, Pécs, Debrecen és Székesfehérvár).

Havonta tartanak házibulikat, klikkmentes találkozókat – ahol mindenki helyét négyfős asztalokhoz sorsolják, majd elkezdődhet a beszélgetés, ismerkedés, kapcsolatépítés.

Gyakran szerveznek könyv- és filmklubot, kirándulásokat, borkóstolókat. Tartanak beszélgetős esteket is, ahol már vendég volt Friderikusz Sándor, Geszti Péter, Böjte Csaba, Almási Kitti, Feldmár András és még folytathatnánk a sort.

Külön sorozatokat is szerveznek a HaverVagy közösségen belül, ilyen a sikersztoris est, ahol sikertörténeteket mutatnak be, de napjaink népszerű tudománya a pszichológia is gyakran kerül fókuszba.

A jó ügyek mellé is odaáll a HaverVagy, rendszeresen támogatnak rászorulókat a „Segíts haver” klubban. Ez a klub külön Facebook oldalon is működik, érdemes erre is rákeresni.Bővebb információ: www.havervagy.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben