InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontMagazinok

InfoPont Magazin – 2022. december

ENGEDD, HOGY A SZERETETRŐL SZÓLJON!
Elérkezett az év legszebb időszaka, szívünket és lelkünket díszbe öltöztetve készülünk 2022 utolsó napjaira. Lázas tervezés, bevásárlás, ajándékcsomagolás, és a legmenőbb csillogós ruci beszerzése a szilveszteri bulira. Hosszú a lista. Megannyi feladat és izgalom, és csak reménykedhetünk, hogy ezúttal stressz nélkül levezényeljük. Ahelyett, hogy mindenen is idegeskednél, engedd meg magadnak, hogy a karácsony, és az új év most valóban a szeretetről szóljon.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikeres, boldog új esztendőt kíván az InfoPont csapata!

LET IT BE ABOUT LOVE!
The most beautiful time of the year has arrived, we are preparing our hearts and souls for the last days of 2022. Feverish planning, shopping, gift wrapping and getting the coolest glittery handbag for the New Year’s Eve party. The list is long. So many tasks and excitement, and we can only hope to conduct it without stress this time. Instead of being nervous about everything, allow yourself that Christmas and the New Year are really about love.
The InfoPont team wishes you a Merry Christmas and a Successful, Happy New Year!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

InfoPont Magazin – 2022. május

Glück Viktória

InfoPont Magazin – 2022. március

Glück Viktória

InfoPont Magazin – 2021 Június

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben