InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomKult

Bombera Krisztina és a Seven együttműködik a hátrányos helyzetű tehetségekért

Nemes kezdeményezés mellé álltak a Seven tagjai – Kökény Attila, Freddie, Gáspár Laci, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano és Emilio abban a nagyszabású jótékonysági kampányban vesz részt, melyet Bombera Krisztina indított, és az Igazgyöngy Alapítvány törekvéseit segíti. A kampány célja, hogy minél több egyedi díszítésű termoszbögre találjon gazdára, az így befolyt összegből az alapítvány fiatal, hátrányos helyzetű tehetségeit támogatják.

A Seven tagjai, Kökény Attila, Gáspár Laci, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano és Emilio úgy döntöttek, hogy segíteni akarnak azoknak a tehetségeknek, akik hátrányos helyzetük miatt nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudnának kibontakozni. Ehhez keresve sem találtak volna jobb partnert, mint az Igazgyöngy Alapítványt és a CauseArt-ot vezető Bombera Krisztinát, akik pontosan ugyanezért a célért küzdenek nap, mint nap.

A most induló „termoszbögrés – élménytombolás” jótékonysági kampányban a CauseArt honlapján (https://www.causeart.hu) egy duplafalú, hordozható, kávés vagy teástermosz vásárolható meg, amelynek dizájnját az Igazgyöngy egyik kis tehetségének, Horváth Viviennek a rajza ihlette. A befolyt összeget az alapítvány hátrányos helyzetű, fiatal tehetségeinek támogatására fordítják, hogy nehéz körülményeik dacára se kelljen lemondaniuk az alkotás öröméről és az álmaik megvalósításáról.

A Seven tagok szeretnék, ha minél sikeresebb lenne a kezdeményezés, ezért nem csupán részt vesznek a kampányban, de felajánlották, hogy az „Igazgyöngy baglyosbögrét” vásárlók közül egy szerencsés páros jegyet kap az április 12-i Aréna koncertjükre.  És ez még nem minden! Az élménytombolás termoszbögre nyertese a főpróbán is részt vehet a fiúkkal: egész nap „bandázhat” velük, sőt, később akár segíthet is ebben-abban a koncerten, amelyet természetesen a kulisszák mögül is figyelemmel kísérhet, ha van hozzá kedve.

A Seven szerepvállalása a kampányban nem véletlen: a tagok közül sokan hosszú és küzdelmes utat jártak be a sikerig, miközben nem ritkán szegénység nehezítette az életüket. Az énekesek nem felejtették el, hogy honnan jöttek és milyen kemény munkával válthatták valóra az álmaikat.

– Voltak olyan napjaink, hogy úgy feküdtem le este, hogy nem tudtam, másnap reggel tudunk-e menni boltba, vagy meg tudjuk-e venni a gyerekeknek azt, ami kell…. Reggel, amikor felébredtem és elindultam volt, hogy nem tudtam, hogy hova, de elindultam! Volt olyan, hogy segítségre szorultunk, hogy sorba álltunk adományért. Örülök, hogy ma már én is tudok adni – mesélte Oláh Gergő, akihez hasonlóan zenésztársa, Gáspár Laci is nehéz sorból küzdötte fel magát.
– Négy fiútestvérem volt és nagyon szegények voltunk. Kevesen tudják rólam, hogy mennyire szerettem rajzolni, és hogy miért. Úgy éreztem, a rajzaimmal teremtek valamit, valamit a semmiből: egy üres lapon a rajzom nyomán egyszercsak lesz valami. Később sokszor ért az az élmény az életben, hogy amit lerajzoltam tiszta szívemből, az megvalósult… Nagyon örülök annak, hogy az Igazgyöngy Alapítvány támogatja a tehetséges, hátrányos helyzetű gyerekeket.  Szeretnénk ehhez mi is hozzájárulni – mesélte Gáspár Laci egy Igazgyöngy termoszbögrével a kezében.

A „termoszbögrés – élménytombolás” kampányhoz Bombera Krisztina és a CauseArt filmet is készített a Seven tagok részvételével. A videót itt tudod megtekinteni:

Az Igazgyöngy Alapítványról
Az Alapítvány hátrányos helyzetű tehetséges gyerekek fejlesztéséért és erősítéséért dolgozik, közvetlenül a vizuális kultúrájuk, közvetetten pedig a személyiségük fejlesztésével.  Az Alapítvány munkája összetett, az élet számos területét érinti. A kihívások kapcsolódnak oktatáshoz, szegénységhez, integrációhoz, a szegregátumok világában bármilyen témához, amit az élet generál – http://igazgyongyalapitvany.org

A CauseArtról
A CauseArt Platform a jó ügyek ügynöksége Bondor Gabriella és Bombera Krisztina vezetésével. Trendi tárgyak eladásával támogatják és reklámozzák a fontos szervezetek munkáját, élménytombolával növelik az adományozó kedvet.  Akik a jó ügyek tárgyait megveszik esélyt kapnak, hogy egy különleges élményben legyen részük.  A nyertesnek az élményt igazi sztárok adják, akik maguk is támogatják ügyeiket – https://www.causeart.hu

Garami Gábor a Sevennel készült interjúját itt olvashatod el!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

„… előfordult már, hogy azt tetted, amit nem akartál?”

Zalai Mariann

Marcus Miller (US) az Akváriumban!

Zalai Mariann

Harlem Globetrotters, show a pályán!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben