Kiemelt tartalom
Idén végre VeszprémFest!
  • 2021. július 2.

Különleges zenei kínálattal, egyetlen külföldi sztár mellett hazai művészek koncertjeivel várja közönségét augusztusban a VeszprémFest. Sir Tom Jones, a Jazz+Az és a VeszprémFest Classic koncertek mellett jön az LGT sztárjaival színpadra lépő Zenevonat és a 25 éves jubileumát ünneplő Cotton Club Singers!

Augusztus 17-én az50 éves LGT zenekar életművéből játszik a Zenevonat. A formáció gerincét az LGT sztárjai, Karácsony János James és Solti János, valamint Veres Mónika Nika és Heincz Gábor Biga alkotják. Ez alkalommal különleges vendégként színpadra lép még Falusi Mariann, Mező Misi, Vitáris Iván és Roy, közreműködik az Abrakazabra zenekar.

Augusztus 18-án a Jazz+Az lép színpadra. Geszti Péter és formációja az emlékezetes 2020-as Aréna koncert után a Veszprémben is előadja rövid, ám annál sikeresebb pályafutásának legnagyobb slágereit.

Augusztus 19-én jön Sir Tom Jones! A nyolcvanegy éves élő legenda a VeszprémArénában áll közönség elé.

Augusztus 21-én a Cotton Club Singers ad koncertet. Itt lesz a formáció öt legmeghatározóbb énekese: Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Zsédenyi Adrienn, Fehér Gábor és László Boldizsár, közreműködik a Veszprémi Mendelssohn Kamarazenekar.

A fesztivál másik szabadtéri helyszínén, a Jezsuita Templomkertben VeszprémFest Classic címmel, a Cziffra100 emlékév keretében három rendkívüli produkciót láthat a közönség. Augusztus 17-én Miklósa Erika és Balázs János ZongOpera címmel ad koncertet. Augusztus 18-án a Paganini+ programmal Balázs János és Lendvay József mellett Szakcsi Lakatos Béla, augusztus 19-én pedig a Cziffra Café című esten Tompos Kátya és Balázs János lép fel.

www.veszpremfest.hu