InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomSzórakozó

A hét koncertje: Honeybeast a Budapest Parkban!

 Védtelen klubturnét követően május 18-án a Budapest Parkban adja idei első szabadtéri koncertjét a Honeybeast együttes.  

Hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock csapata az elmúlt években szinte ontotta magából a jobbnál jobb slágereket („A legnagyobb hős”, „Bódottá”, „Hetes”, „Így játszom”, „Maradok”,  „Védtelen”…). Május 18-i koncertjük gerincét is ezek a jól ismert dalok fogják képezni, melyeknek gyakorlatilag egy ország kívülről fújja a szövegét.

„A Budapest Parkkal a Védtelen klubturnénkat koronázzuk meg. A klubok bulihangulatát fogjuk hozni, annyi különbséggel, hogy ezúttal több ezren énekelik majd velünk a dalainkat, ami mindig hihetetlenül nagy élmény számunkra.” – jegyzi meg Bencsik-Kovács Zoltán, szerző-gitáros.

Hamarosan megjelenik az új – sorban az ötödik – Honeybeast lemez, de az új dalokból egyelőre csak ízelítőt kap a közönség. A június elejére tervezett albumról a csapat most két dallal lepi meg a rajongókat, a többi új szerzeményt fokozatosan szeretnék beemelni a repertoárjukba.

A Honeybeast-től megszokott színpompás vizuál ezúttal sem marad el, de a klubturné végállomásaként a fókusz a zenén és az „ereszdelahajamat” hangulaton marad. Az est vendége a New Level Empire lesz.

Honeybeast koncert

Budapest Park

2018. május 18.

Jegyvásárlás: https://www.budapestpark.hu/event/honeybeast-20180518

Esemény: https://www.facebook.com/events/1196586327151359/

www.goldrecord.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Zenével ünnepli születésnapját Budapest – Komolyzene kötetlenül a zene éjszakáján

InfoPont

Egyetlen jegy árából egy rászoruló gyermek egyhavi ellátása fedezhető

InfoPont

A hidratálás, amit megérdemelsz: ez a Neo Nature Calming Deep Hydration arckrém

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben