InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Hajrá Magyarok, gyerünk bajnokok, mindent bele szurkolók! – így buzdít a limitált szériás Unicum focipalack

Egyedi csomagolású focipalackkal jelentkezik a Zwack Unicum 2024 májusában. A piros-fehér-zöld labdát idéző dizájnnal és Hajrá Magyarok felirattal a felejthetetlen futball-legendákat, a mérkőzések izgalmas pillanatait és a közös szurkolás örömét ünnepli a márka. A különleges üvegek országszerte kaphatók limitált példányszámban.

Látványos cselek, igazi bravúrok elevenednek meg az Unicum 2024-es futballpalackján, amely a Hajrá Magyarok! felirattal nemcsak a bajnokokat és a válogatottat éljenzi, hanem az együtt átélt izgalmakat és az elsöprő erejű közös szurkolást is ünnepli. A különleges, nemzeti színeket is idéző külső a jól ismert és közkedvelt gyógynövénylikőrt, az eredeti Unicumot rejti. A 0,5 literes focipalack a Zwack webshopján, mintaboltjában, illetve a kiskereskedelmi üzletek polcain kapható korlátozott darabszámban.

A limitált üveg megszerzéséért érdemes bevetni a trükkös cseleinket, hogy az Unicum focipalackkal összhangban skandálhassunk a felkészülési meccsek során az ír és izraeli találkozón, vagy koccinthassunk a magyar válogatott sikerére Svájc, Németország, végül Skócia elleni mérkőzésen a Labdarúgó-Európa-bajnokság csoportkörében.

„Az Unicum focipalackkal egyrészt az Európa-bajnokságra öt győzelemmel és három döntetlennel, egyenes úton kijutott magyar válogatott előtt tisztelgünk. Másrészt a csapat korábbi és leendő sikerei mellett a semmi mással össze nem hasonlítható, közösen átélt szurkolói élményt ünnepeljük. Hiszen a bajnokok dicsősége nem lenne teljes a szurkolók elkötelezettsége, öröme nélkül” – mondta Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke.

Az egyedi üveg nem csak a koccintásnál mutat jól, hanem egy illusztris társasághoz csatlakozik: az Unicum 2010 óta jelentkező futball- és sporttematikájú palacksorozatának legújabb tagja. A gyűjtők polcán méltón helyet foglalhat a 2022-es, őszi futballszezont éljenző üveg, a 2021-es EB szurkolói kiadás, vagy a legendás 2016-os Puskás Palack mellett, amely Puskás Öcsi 1966-os utolsó profi meccsének 50. évfordulójára készült.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben