Szórakozó
“Gyerünk a moziba be!”
  • 2021. július 14.

Hosszú kényszerű szünet után, újra a régi módon élvezhetjük a legújabb filmeket. Közel másfél évig tartott a moziipar történetének legsötétebb időszaka, hiszen ilyen hosszú ideig, ilyen szigorú korlátozásokkal még a világháború alatt sem kellett a mozirajongóknak nélkülözniük a filmszínházakat, mint a koronavírus alatt.

Az elmúlt időszak azért is sok nehézséget tartogatott a mozik számára, mert leálltak a forgatások, folyamatosan csúsztak a premierek, a vetítőtermekben pedig maximum az üres székeknek peregtek a filmek.

Az elkövetkező mozis héten, 07.15. és 07.21. között meghirdetett kampányhoz az ország 21 mozija csatlakozott, mellyel céljuk, hogy felhívják a mozirajongók figyelmét arra, hogy rajtuk múlik a MOZI jövője. Menjenek moziba, váltsanak jegyet és járuljanak hozzá, hogy a MOZI továbbra is fennmaradjon.

Irány a mozi és élvezd újra a mozi varázslatos élményét a jobbanál jobb filmeket! Július 8-án már megérkezett a Marvel mozis univerzumának negyedik fázisa, a Fekete özvegy, de folyamatosan érkeznek a nagyon várt filmek, mint a Space Jam – új kezdet, Az NBA szupersztárja, LeBron James és Bolondos dallamok 2D sztárjai egy csapatban játszanak. Érkezik a Dzsungeltúra, egy izgalmas kalandfilm, melyben Dwayne Johnson a folyami hajóskapitányt, Frank Wolffot alakítja, Emily Blunt pedig Dr. Lily Houghton szerepében látható. Nemsokára bemutatásra kerül a Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek is, mely a G.I. Joe univerzum egyik legrejtélyesebb és legkedveltebb karakterének eredettörténete. Nem kell már sokat várniuk a családoknak sem a 2013-as év sikerfilmjének a folytatására a Croodék – egy új korra sem. De a következő hetekben kerül a mozik vásznára az Idő, a Jeges pokol, és a Becsúszó szerelem is.

Gyerünk a moziba be, mert most tényleg mindenki bepótolhatja azt, amire az elmúlt másfél évben várt. Nemcsak korlátozások nélkül lehet mozizni, hanem olyan hazai és nemzetközi filmek sora kerül bemutatásra, melyek közül biztosan mindenki megtalálja a számára legizgalmasabbat.

Kultik Mozihálózat InfoPont Magazin

Olvass bele magazinunkba is: