InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Gyereknap, vagy amit akartok

Egy család örül, a kisgyermek az édesapja nyakában ül

Gyereknap – a legjobb programok május utolsó hétvégéjén Budapesten, a Balatonnál és országszerte, számos ingyenes lehetőséggel.

Kalandparkok:

A kalandparkokban az egész család együtt szórakozhat, és izgalmas kihívásokat élhet át. A gyerekeknek imádni fogják az erdei kalandpályát, a kötélpályát, és az ugrálóvár és a csúszdapark is nagy kedvenc lesz. Akár piknikezhettek is, ha magatokkal visztek némi elemózsiát.

Gyereknap a vidámparkban:

Ez az a hely, ahol a gyerekek mindig jól érzik magukat. A különböző szórakoztató attrakciók mellett általában játékok, csúszdapark, és egyéb látványosságok is lefoglalják a családot, ezenkívül pedig ha megéheztek, akkor sincs ok az aggodalomra, mert sok-sok finomság is beszerezhető.

Állatkertek:

Az állatkertek tuti befutók gyereknapra. A csodahely, ahol a gyerekek élő állatokkal találkozhatnak, és számtalan új dolgokat is tanulhatnak róluk. Az állatkertekben gyakran szerveznek állatetetéseket, bemutatókat és sétákat, ami még izgalmasabbá teszi a látogatást. Talán nem tudtátok, de a budapesti Állatkertben, akár örökbe is fogadhatjátok kedvenc állatotokat.

Egy kislány az állatkertben eteti az állatot.

Múzeumok:

A gyerekek új dolgokat tanulhatnak a történelemről, a tudományról, az művészetekről és sok egyéb izgalmas dologról. Különféle interaktív kiállítások, műhelyek és a játékos tanulási lehetőségek állnak a kalandokra vágyók rendelkezésére.

Parkok és játszóterek:

A parkok és a játszóterek kiváló helyszínek a szabadban való játékra és pihenésre. A gyerekek önfeledten hintázhatnak, csúszdázhatnak, mászni és labdázni is lehetőségük van, együtt lehetnek a kortársaikkal. Jó móka gyereknek és egy kis pihenés a szülőknek.

Mozi és színház:

A mozi és a színház is szórakoztató és izgalmas programot kínál a gyerekeknek. A legújabb animációs filmek, musical előadások és színházi darabok mindig nagy örömet okoznak a csöppségeknek, de a nagyokat is lenyűgözhetitek egy látványosabb filmmel, mint pl. az AVATAR A víz útja, vagy bármelyik MARVEL film.

Sportprogramok:

A gyerekeknek elengedhetetlen a mozgás, hiszen közben fejlődik a koordinációjuk, növekszik az állóképességük. A sportprogramok kiváló lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, hogy kimozogják magukat és egészségesek maradjanak. A futball, a kosárlabda, a tenisz, az úszás és a görkorcsolya mind olyan sportok, amelyeket a gyerekek szívesen űznek. Bármelyiket is választjátok, nem csak a gyerekek fogják élvezni, ezt garantáljuk.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Badacsonyi Programok

InfoPont

A hét legkötetlenebb eventje: Botellón – Disco Santo!

InfoPont

Felfedezők Napja – Középpontban az Éghajlatváltozás!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben