InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomUtazó

„Gyere Gyopárosfürdőre, és nyerj egy autót!” – új kampányt indít Gyopárosfürdő

Orosháza-Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő a mai napon bejelentette, hogy egy egész éven átívelő kampányt hív életre 2018. február 5-től 2018. december 9-ig, mely egy nyereményjátékon alapul.
A fürdőbe látogató vendégek a fürdő szolgáltatásain túl találkozhatnak jövő héttől egy regisztrációs ponttal, ahol kihelyezett tabletjeink segítségével egy kérdés megválaszolását és regisztrációt követően bekerülnek egy „kalapba”, mely következtében minden hónap végén és az év végi sorsoláson is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Ezen kampány országos médiumokban, térségi és helyi szinten is megjelenik majd az év folyamán, továbbá az online jelenlétünk vezérfonalát is szolgálja majd. Marketingkampányunk célja a fürdő szolgáltatásain túl pluszmotiváció biztosítása az utazni vágyók számára, ezen kampány értékét a szolgáltatók és a fürdő üzemeltetői is tudják érvényesíteni mindennapjaikban.
2018 februárjától a fürdőbe látogató vendégeink mindegyike lehetőséget kap jelentkezni nyereményjátékunkra, melynek keretein belül hetente páros fürdőbelépővel, havonta wellnessutazással és év végén egy vadonatúj Dacia Duster 1.6 Prestige típusú gépjárművel gazdagodhatnak a Renault Hungária jóvoltából.
A fődíj sorsolása nyilvános keretek között közjegyző jelenlétében 2018. december 10-én lesz.
„Gondolj egy nyereményre!… Itt megtalálod!”
Beharangozó:
https://youtu.be/CkJVlxjWXYE
A nyereményjáték az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. szervezésében 2018. február 5. és 2018. december 9. között történik. A játékban résztvevők az Általános Szerződési Feltételeket elfogadják, és magukra nézve kötelezőként ismerik el. Általános Szerződési Feltételek: www.gyoparosfurdo.hu/aszf

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Nyerj velünk páros belépőt a Mesterségek Ünnepére!

InfoPont

Játék a Gyula Panzió voucheréért!

Szabó Ildikó

Játssz velünk és látogass el a Budapest Borfesztiválra!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben