InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

GRAFFITIK LEPTÉK EL A BUDAPESTI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT: TRIPÓ LENYŰGÖZŐ ALKOTÁSAI AZ ARENA MALLERY-BEN – Horváth Boldi tárlatvezetőként mutatkozik be

Nyár végéig street art fellegvárrá válik az Arena Mall: június 2-ig látható Tripsánszki Dávid, azaz Tripó válogatott grafikáit bemutató kiállítás Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában. A kiállítást különleges tárlatvezetés színesíti: Tripó június 1-jén Horváth Boldival együtt tárja fel a képekhez fűződő üzeneteket, élményeket. De ez csak a kezdet, az Arena Mallery pop-up kiállítótérben nyár végéig további izgalmas street art programok várják a rajongókat.

Street art rajongók, szevasztok!

Egyedi, hatásos, merész: nem mindennapi élményben lehet része annak, aki a következő napokban az Arena Mallban jár. A bevásárlóközpont egyik földszinti folyosója Arena Mallery néven pop-up kiállítótérré alakul át, ahol Tripsánszki Dávid, a.k.a. Tripó lenyűgöző, elgondolkodtató és erőt sugárzó graffitijei egy különleges belső világba engednek bepillantást.

Tripsánszki Dávid sokoldalú vizuális művész, akinek számtalan kiállítása volt már az országban. Pályája underground zenekarok és események művészi grafikáinak megrajzolásával kezdődött, de több budapesti étteremnek és szórakozóhelynek készített már egyedi falfreskót, dekorált gördeszka lapot, ház- és tűzfalakat is festett. Az utóbbi években visszavonult, jobbára szociális projektekben vállalt szerepet.

Arena Mallery: egy belső utazás képei

A bevásárlóközpontok világa fontos inspirációs forrás Tripó életében. Egy pláza mellett nőtt fel, később az Arena Mall egyik üzletét – akkor még eladóként – saját képeivel dekorálta, új alkotásaival pedig érett művészként tér most vissza. „Ezek a képek számomra a tudatosságról szólnak, arról az útról, amelyet az utóbbi években végigjártam. A kiállítás első részében egy finomabb, pasztellesebb, könnyebben emészthető világot mutatok meg, a második részben pedig már az elemzőbb énem kerül előtérbe, a tudatosságra helyezem a hangsúlyt, ezzel párhuzamot vonva a tudatos vásárlással is” – mondta el Tripó a kiállítás kapcsán.  

Tárlatvezetés Horváth Boldival

A street art rajongói a különleges látvány mellett extra program részesei is lehetnek: a kiállító művész, Tripó mellett június 1-jén Horváth Boldi, a Kelemen Kabátban énekese kalauzolja végig az érdeklődőket a kiállításon. A tárlatvezetés zenei aláfestéséről, az egyedi hangulatról a multiinstrumentalista Arulei hegedűművész gondoskodik, így biztosítva a tökéletes audiovizuális élményt.

Tripsánszki Dávid kiállítása június 2-ig látható, de az Arena Mallery nyár végéig további meglepetések és összművészeti programok helyszíne lesz.

A június 1-jei tárlatvezetésről itt olvasható további információ.

A kiállításról készített videó a lenti képre kattintva látható.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben