InfoPont Ajánló Magazin
AjánlóInfoPont

Fesztiválmorzsák 2022 – 5 májusi program, ahol ott a helyed

Freeszemle Fesztivál | május 10-15.

Freeszemle Fesztivál, ahol a szabadság a főszereplő. Független filmesek alkotásai, a Freeszfe hallgatóinak színházi előadásai, beszélgetések, egyetemi előadások, civil szervezetek és jótékonysági aukció is szerepel a hatnapos programban. A Marczibányi Téri Művelődési Központ a fesztivál fő helyszíne, de lesznek programok a CEU-Közép-európai Egyetem Nádor utcai épületében és a Király Gyógyfürdőben is.

Nőiváltó Fesztivál | Danubius Hotel Hélia – május 13.

Az elmúlt időszak a folyamatos változásról szólt. Meg kell tanulnunk alkalmazkodni hozzá. De meg van bennünk a bátorság? Merjük követni az álmainkat? Bemutatnak bátor nőket, akik újrakezdték és beszélnek arról, hogyan lehet alkalmazkodni ehhez a változó világhoz. Barátkozz, építs hasznos kapcsolatokat! Ha vállalkozónő vagy, netán éppen most tervezed a vállalkozásod, karrierváltásra készülődsz, ott a helyed. Műsorvezető: Krizsó Szilvia

Minden, ami nő – Élményfesztivál | május 14-15.

Izgalmas programokkal, bemutatókkal, és nem utolsósorban több mint 100 kiállító különleges ajánlataival vár minden olyan nőt (lányt, asszonyt, nagymamát), aki igényes, színvonalas tartalommal tenné még értékesebbé saját életét. Ha Te is márkatudatos, minőséget kedvelő, élményekre vágyó nő vagy, akkor itt a helyed! Kétnapos kiállítás és vásár divatbemutatókkal, színpadi látványosságokkal, sztárokkal, élményekkel, meglepetésekkel és ajándékokkal!

Hungarian Darts Show | Budapest, MVM DOME | május 17.

A PDC European Tour Hungarian Darts Trophy után, érkezik Magyarország első nagyszabású darts showja! A jelen és a közelmúlt darts vilagsztárjai küzdenek egymással és hazánk dartsszerető olimpikonjaival, hírességeivel, egy fergeteges darts show keretében! Légy te is része a forgatagnak.

Lélek Napja Fesztivál | Lurdy Ház | május 22.

Sri Chinmoy meditatív zenéje különböző tanítvány együttesek előadásában. A dalok és dallamok mindegyike mély meditációban született, a meditáció csendjében, és a hallgatót is ebbe az elmélyült csendbe és békébe vezetik. Ha spirituális zenét hallgatunk az a meditáció egy formája, melyen keresztül közelebb kerülhetünk valódi énünkhöz, a bennünk rejlő fény, harmónia és öröm forrásához.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Tengeri hulladékból készült kollekcióval rukkolt elő a Springfield

InfoPont

Garami Gábor: Önmagunkkal és másokkal is találkozhatunk az Everness fesztiválon

InfoPont

Koncert Neked

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben