InfoPont Ajánló Magazin
SzórakozóUtazó

Fesztivál NEKED

Júl. 17-19.
25. Krisna-völgyi Búcsú
@Somogyvámos

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezik Somogyvámoson a Krisna-völgyi Búcsút. A több ezer látogató érdeklődését felkeltő program rendívül sokszínű. Az idei évben a pandémia hatására döntöttek úgy a szervezők, hogy a hangsúly a hétköznapokon, a fenntarthatóságon,
és az önfenntartó életvitelen lesz, amely részlegesen akár városi körülmények között is gyakorolható. A szervezők szeretnének teljeskörű bepillantást engedi a Völgyben lakók életébe és abba, miként lehetséges a tavaszihoz hasonló kríziseket a természettel való békés együttélés keretében könnyedén átvészelni.


Júl 18 – Aug. 30.
Mézesvölgyi Nyár
@Veresegyháza

Negyedik éve rendezik meg Veresegyházon a Mézes-völgyi Fesztivált. A programban színházi előadások, musicalek, vígjátékok és zeneprogamok illetve gyerekprogramok egyaránt megtalálhatóak, így mindenki kedvére válogathat a színes kínálatból. A szabadtéri fesztivál nyitóelőadása az Anconai szerelmekesek zenés komédia, melyet július 18.-án este fél 9-től láthatnak az odalátogatók. A repertoárt olyan vendégelőadások színesítik, mint például a Pál utcai fiúk, a Valahol Európában, a Csárdáskirálynő, vagy a Lövölde tér Kern Andrással.


Júl 31 – Aug. 2.
Tisza-tavi Fesztivál
@Tisza-tó

Az idei nyár egyik csúcspontja a július 31. és augusztus 2. között megrendezésre kerülő Tisza-tavi Fesztivál lesz. A több helyszínen zajló programokat a szervezők testmozgással és csónakázással kötik össze, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy a különleges hangulatú rendezvénynek köszönhetően a résztvevők jobban megismerjék hazánk második legnagyobb tavát. A természet operaházaként ismertté vált fesztivál programját idén Miklósa Erika, Horgas Eszter, Egyházi Géza és Vásáry André mellett számos, hazánkban és külföldön is elismert művész fellépése színesíti.


Aug. 8 – 12.
Dunakanyar Fesztivál
@Nagymaros, Szentendre, Zebegény, Dunakeszi

A Dunakanyarban lévő települések (Nagymaros, Szentendre, Zebegény, Dunakeszi) közösen olyan programokkal készülnek, melyek célja, hogy mindenki jobban megismerje és felfedezze a csodálatos Dunakanyart. A fiatalok és családosok játékosan ismerhetik meg az adott települést, miközben minőségi zenét hallgathatnak a Horizon helyszíneken vagy ismert művészek, természetjárók előadásain vehetnek részt. Mindig más-más település lesz a főszereplő. A nyitó esemény helyszíne, páratlan dunai panorámával a térség egyik legnépszerűbb városa: Nagymaros. A fesztivál Öko-barát.


Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Elmúltál már 18? – 18. Busho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál

Glück Viktória

Balatoni programok – Július

Bala

KAPSZLI – Pszichológiai Napok

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben