InfoPont Ajánló Magazin
BalatonKiemelt tartalom

Fedezd fel kutyáddal a Balatont és környékét!

Újdonságokkal várja a kutyatartókat a Kutyabarát Balaton kampány!

A kutyatulajdonosok már tavaly is saját, számukra készült térkép segítségével keresgélhettek a kutyabarát szolgáltatások, lehetőségek között, idén már egy egész magazin lesz útitársuk a nyári kalandokban – természetesen kedvencük mellett. A Kutyabarát Balaton Élménykalauzban minden kutyás megtalálja majd a maga számára hasznos tartalmat: cikkeket a kulturált és felelős kutyatartásról, interjúkat sztár gazdikkal, kutyás túraútvonalakat a Balaton mentén, de lesz benne receptrovat, kuponoldal, szállás-, étterem- és programajánló is.

Terjesztési pontok – online térképes kereső:
www.kutyabaratbalaton.hu

Kedvet kaptál? Akkor keresd fel a nyár kiemelt kutyás – kutyabarát rendezvényeit is:

Dog Beach Fest – Gazdik és Kutyák hétvégéje. Fonyód, 2018. június 29. – július 1. A legnagyobb balatoni kutyás esemény programokkal, előadásokkal, versenyekkel és egyedülálló kutyás strand élményekkel a Fonyódi Kutyabarát Fürdőhelyen.

Művészetek Völgye – Kutyabarát.hu udvar. Kapolcs, 2018. július 20. – július 29. A fesztivál egész ideje alatt hasznos programok várnak, emellett minden, ami a felhőtlen kutyázáshoz és a nyugodt kikapcsolódáshoz szükséges.

 

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait összegyűjtő és népszerűsítő oldala.

info@kutyabarat.hu

www.kutyabarat.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Nyerj velünk páros jegyet a mogyoródi Aquarénába!

InfoPont

Játssz velünk és légy vendégünk a Renegade Étteremben!

Glück Viktória

Játék a Borbély Családi Pincészet minőségi boraiért!

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben