InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

Eurowings, Németország első „Sneaker-Airline”-ja

Eurowings német légitársaság a sikeres tesztidőszak után úgy döntött, hogy jelentősen kiterjeszti úgynevezett „Sneaker Flydays” programját. A légitársaság légikísérői és pilótái a nyári szezonban minden pénteken viselhetnek fehér sportszárú cipőt a Eurowings logójával ellátva az egyenruhájukhoz. A Lufthansa Group légitársasága ezzel nem csak divatos megjelenést biztosít fedélzeten és a földön, hanem kifejezetten a saját személyzetük kívánságát teljesíti, akik egy sportos kísérőt kértek az útra.

a légitársaság közleménye szerint egy belső felmérés során több mint 3000 személyzettag véleményét kérdezték meg, és egyértelmű többség szavazott a sportcipők gyakoribb viselése mellett fedélzeten és a földön egyaránt. Az elemzés több mint 700 hozzászólást tartalmazott, és kiderült, hogy a Puma együttműködő partnere sneakerjeit kényelmesnek és innovatívnak értékelik. Az utasok és a közösségi médiában is rendszeresen pozitív visszajelzések érkeztek. Az elemzés eredményeként az Eurowings úgy döntött, hogy jelentősen növeli a Sneaker Flydays számát, és az „egyébként hétköznapi péntek” jegyében minden pénteket Sneaker Flyday-nak nyilvánítja.

„Legyen szó üzleti utazásról vagy nyaralóról: Nincs olyan cipő, amely úgy egyesíti a business és a hétköznapi stílust, mint a sneaker” – mondta Jens Bischof, az Eurowings vezérigazgatója. „Ez a sportos megjelenés hangsúlyozza az „Európa értékár” szemléletünket, amelyen keresztül egyre inkább kiemelkedünk a fapados légitársaságok versenyéből.”

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben