InfoPont Ajánló Magazin
Hasznos

Egyedi ajándék ötletek

Tudták, hogy létezik már olyan keresztnév is, hogy Ajándék? Nem meglepő, hiszen annyira életünk része, hogy adjunk a másiknak. Alább egyedi ötleteket mutatunk meg,  amivel örömet okozhatunk családunknak, barátainknak, kollégáinknak vagy egy kedves ismeretlennek.
Egy kellemes masszázs a párunkkal a Corinthia Hotelben, vagy egy különleges vacsora színházi élménnyel egybekötve egyaránt felejthetetlenné teszik az őszi napokat. És ha mindezt meg akarnánk örökíteni, a legjobb egy Instant kamera, hiszen a képet azonnal oda is adhatjuk szerelmünknek, hogy az unalmas hétköznapokon energiával töltsön fel!

Royal Spa by Corinthia Budapest ajánlata:

A Freund Vilmos által tervezett és épített fürdő 1888-ban nyitotta meg előszőr kapuit a város szívében. A mesebeli Spa többszöri felújítás után mai pompáját 2006-ban nyerte el. Az idelátogatók akár szállóvendégként, akár tagsággal rendelkező visszajáróként a fürdő fenséges élményben részesülnek minden egyes alkalommal.
A Zsolnay porcelán csempével díszített teljes testi és lelki békét biztosító pihenőhely egy 15 méteres úszómedencével, két jakuzzival, szaunavilággal, egyéni és páros kezelőszobákkal várja a kényeztetésre vágyókat. A személyre szabott luxus kezeléseket és masszázsokat tapasztalt hozzáértők ESPA termékekkel varázsolják feledhetetlenné.

The Royal Spa first opened its doors in 1888. Decorated with Zsolnay porcelain tiles, it offers serene relaxation;  accessible to hotel guests and pass or membership holders for a unique experience. With a wide range of state-of the-art facilities, including a 15 m pool, two jacuzzis, a relaxation area, sauna world and massage rooms it is the ideal place for a rejuvenating retreat for all. The Royal Spa uses ESPA products to ensure personalized luxury treatments.

1073 Budapest, Erzsébet körút 43-49.
+36 1 479 4000
www.facebook.com/corinthiabudapest


Instant kamera, az új hóbort

Akár családi szórakoztató kamerát keres, vagy ki szeretne próbálni mást is, Instant kamerák széles választéka áll rendelkezésre. A digitális fényképezőgépek az analóg fényképezés halálát okozták? Nos, ez a helyzet a legtöbb területen, de az analóg most visszavág az instant kamerákkal. Akár nosztalgia, akár egyedi esztétikai élmény, az instant kamerák és az azonnal képek, úgy néz ki, reneszánszukat élik. Még az okostelefonok dominanciáját is beleértve verhetetlen, hogy a kép azonnali nyomtatással a kezedben van.  Szóval, akár egy partin szeretnél menőzni az azonnali képekkel, akár kényelmes vagy csak, mindenképp be kell szerezned egy ilyet!

Whether you’re looking for a fun camera for the family or want to try something a little different, there’s a wide choice of instant cameras out there. Here’s our pick of the best models you can buy right now. Whether it’s nostalgia creeping back or the unique aesthetic they provide, instant cameras and their distinct prints are seeing a huge renaissance – even with the dominance of the smartphone, you can’t beat having a print in your hand.

 

 

 


Párizsi randevú – Operett vacsora

A párizsi Moulin Rouge-ban játszódik a Budapesti Operettszínház új produkciója, amely a hajdani pesti Moulin Rouge-ban kap helyet. A nyolcvanas évek szürke valóságából a nézőket a fény városába repítő régi szerelem története keveredik majd a mulatók csillogó, szabad világával. Előadásunk a gasztronómia és a minőségi szórakoztatás találkozása az igazi francia életérzés jegyében, ahol a nézők mesterszakácsok négyfogásos, pazar vacsoráját élvezhetik, miközben a párizsi Moulin Rouge világhírű cirkuszművészei teszik felejthetetlenné az estét.

The new production of the Budapest Operetta Theater takes place in the Moulin Rouge in Paris and will be housed in the former Moulin Rouge in Pest. From the gray reality of the eighties, the story of an old love that takes viewers to the city of light. Our show combines gastronomy and quality entertainment with a sense of true French life, where viewers can enjoy a sumptuous four-course dinner by the master chefs, while the world-famous circus artists of the Moulin Rouge in Paris make the evening unforgettable.

További információ:
www.operett.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Keresik a magyarok kedvenc házi süteményeit

Glück Viktória

Ajándék Tippek

Bala

Ajándékozz Badacsonyit!

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben