InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomKult

Egy éves a Hatszín Teátrum – ünnepeld Te is 30%-os kedvezménnyel!

EGY ÉVES A HATSZÍN TEÁTRUM!

Szereted a színházat, imádsz új, jobbnál jobb darabokat megnézni, ráadásul kedvezményesen, gyerekekkel? Akkor április 30-ig irány a Hatszín, mert a Teátrum első születésnapja alkalmából most 30%-os kedvezménnyel veheted meg a jegyedet olyan gyermek előadásokra, mint a Lúdanyó meséi, a Rendíthetetlen ólomkatona, a Széttáncolt cipellők, a Bumba, vagy az Úgy volt…!

„A Hatszín Teátrum története egyébként a múltba nyúlik vissza. A Jókai utca 6. az 1950-es évektől adott helyet különféle művészeti eseményeknek. Az épület az ötvenes években a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének székháza volt, a földszinti nagyteremben egymást érték a színi előadások és kultúrestek. 2016-ban az új tulajdonosi kör az értékmegőrzés és a teremtés mellett döntött, és létrehozta Budapest új játszó-terét.

A 230 férőhelyes színház egyik tulajdonosa a Geoholding, amelynél hagyomány a kultúra támogatása. A színházat is magába foglaló épületben jelenleg is könyv- és lapkiadás zajlik. A Móra Könyvkiadó az épület és a színház másik tulajdonosa, amelynek különösen fontos, hogy a legkisebbektől a nagykamaszokig minden korosztály jól érezze magát nálunk. Programjainkat úgy alakítjuk, hogy napközben elsősorban a gyerekeké legyen a színpad: a beavató színháztól a játékos ismeretszerzésen át a különböző társadalmi ügyeink megvitatásáig.

Többek között erre az előadásra is kedvezményesen mehetsz el!

Esténként a Hatszín Teátrum elsősorban befogadó színházként működik. Repertoárunk kialakításánál egyetlen szempont vezérel minket: a minőség. Máshol sikerrel játszott darabok és ritka, különleges művészeti kísérletek váltják egymást – reményeink szerint ─ amíg világ a világ és még egy nap.”

Élj Te is a kedvezményeiddel még ma, és vásárold meg a legjobb előadásokra a helyedet!

Részletek: http://www.hatszin.hu/#repertoar

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Ha színház, akkor Bethlen: Mary és Max, Viszontlátás a színpadon!

InfoPont

Dajkamese a Bethlen téren

InfoPont

Brasch Bence Bálna című kortárs komédiáját szeptember 17-én mutatják be az Átriumban

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben