InfoPont Ajánló Magazin
InfoPont

Akció-performansszal jelentkezik a Duda Éva Társulat!

A PRIZMA című produkció egy többállomásos munkafolyamat eredményeként kerül bemutatásra február 25-én a TRIP Hajón. A Társulat a tavaszi karantén időszakában elkezdett EGYPERCESEK mini videósorozat koncepcióját fejlesztette tovább egy színpadi produkcióvá.

A pandémia olyan különös élethelyzeteket szült, ami nem kis kihívással állít szembe mindannyiunkat: a bezártság, a távolságtartás, az állandó jellegű óvatosság nagymértékben hatással van szociális kapcsolatainkra, közérzetünkre, mentális és fizikális egészségünkre. A mindennapokban megélt társas magány és a közösségben létezés szükségének kontrasztja izgalmas kombinációkban jelenik meg a színpadon. A tánc eszköztárának felhasználása újszerű perspektívába helyezi az elmúlt évben megtapasztalt kollektív élményt.

A korlátozások feloldása után várhatóan szabadtéren, köztereken is bemutatásra kerülő produkció által a Duda Éva Társulat erősíteni szeretné a tánc jelenlétét a mindennapi életben. 

Az online bemutatóra február 25-én, csütörtökön 20.00 órától kerül sor a www.tripart.hu weboldalon. A premiert követő két estén, azaz február 26-27-én, pénteken és szombaton szintén megtekinthető lesz az előadás este 22.00 órától, majd vasárnap, február 28-án két alkalommal lehet jegyet váltani az online előadásra: délután 17.00 órától, illetve este 20.00 órától.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

A DUDA ÉVA TÁRSULAT NOVEMBERI PROGRAMJAI TESTÜNK – LELKÜNK POZITÍV, TESZTÜNK LEGYEN NEGATÍV!

Szabó Ildikó

A hét legjobb túrája: csütörtökön STYLEWALKER Trip Csalár Bencével!

InfoPont

BuliNEKED!

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben