InfoPont Ajánló Magazin
InfoPont

Akció-performansszal jelentkezik a Duda Éva Társulat!

A PRIZMA című produkció egy többállomásos munkafolyamat eredményeként kerül bemutatásra február 25-én a TRIP Hajón. A Társulat a tavaszi karantén időszakában elkezdett EGYPERCESEK mini videósorozat koncepcióját fejlesztette tovább egy színpadi produkcióvá.

A pandémia olyan különös élethelyzeteket szült, ami nem kis kihívással állít szembe mindannyiunkat: a bezártság, a távolságtartás, az állandó jellegű óvatosság nagymértékben hatással van szociális kapcsolatainkra, közérzetünkre, mentális és fizikális egészségünkre. A mindennapokban megélt társas magány és a közösségben létezés szükségének kontrasztja izgalmas kombinációkban jelenik meg a színpadon. A tánc eszköztárának felhasználása újszerű perspektívába helyezi az elmúlt évben megtapasztalt kollektív élményt.

A korlátozások feloldása után várhatóan szabadtéren, köztereken is bemutatásra kerülő produkció által a Duda Éva Társulat erősíteni szeretné a tánc jelenlétét a mindennapi életben. 

Az online bemutatóra február 25-én, csütörtökön 20.00 órától kerül sor a www.tripart.hu weboldalon. A premiert követő két estén, azaz február 26-27-én, pénteken és szombaton szintén megtekinthető lesz az előadás este 22.00 órától, majd vasárnap, február 28-án két alkalommal lehet jegyet váltani az online előadásra: délután 17.00 órától, illetve este 20.00 órától.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Vasárnapi Koldusopera a TRIP-hajón

InfoPont

A hét legjobb túrája: csütörtökön STYLEWALKER Trip Csalár Bencével!

InfoPont

A DUDA ÉVA TÁRSULAT NOVEMBERI PROGRAMJAI TESTÜNK – LELKÜNK POZITÍV, TESZTÜNK LEGYEN NEGATÍV!

Szabó Ildikó

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben