InfoPont Ajánló Magazin
AjánlóKiemelt tartalom

Töltődj fel! – Pünkösdi napok a Dráva Hotelben

A Dráva Hotel egy igazi oázis a pihenésre vágyók számára, ahol minőségi szolgáltatásokkal és kényelemmel várják vendégeiket. Most pünkösdi akciókkal készülnek, hogy az egész család számára felejthetetlen kikapcsolódást biztosítsanak.

A pünkösdi kikapcsolódás keretében masszázzsal késszül a Hotel, amely segít ellazulni és feltöltődni a mindennapok rohanása után. Az éjszakai wellness használat lehetőséget ad arra, hogy teljesen kiélvezhessék a fürdőzés és a relaxáció örömeit. Emellett a szobájukban egy meglepetés bekészítés fogadja majd őket, amivel igazán otthonosan érezhetik magukat.

A Dráva Hotel családbarát szállás, így a gyerekek számára is számos programot kínálnak. Gyermekanimációval várják a kicsiket, hogy nekik is felejthetetlen élmény legyen a pünkösdi hétvége.

A pünkösdi akció részeként május 16-21. között kedvezményes csomagajánlatokkal várják a vendégeket, min. 3 éjszaka foglalás esetén. Így lehetőség van arra, hogy hosszabb időt töltsenek a hotelben, és teljesen kiélvezzék az ott eltöltött időt.

Ha szeretnének egy felejthetetlen hétvégét eltölteni, akkor válasszák a Dráva Hotelt pünkösdi kikapcsolódásuk helyszínéül. A kellemes kikapcsolódás, a minőségi szolgáltatások és a családias hangulat garantáltan felejthetetlen élménnyé teszik majd az ott eltöltött időt. Ne habozzanak, foglaljanak időpontot és élvezzék a pünkösdi kikapcsolódást a Dráva Hotelben!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben