InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

3 mese, amit együtt tudtok nézni ovi előtt és még te is élvezni fogsz

Ma már nem számít újdonságnak, hogy milyen fontos minőségi időt tölteni gyermekeinkkel úgy, hogy teljes mértékben rájuk figyelünk. Legyen szó közös játékról, sütés-főzésről vagy mesélésről, mindez nemcsak a szülő-gyerek kapcsolatra, de a kicsi személyiségfejlődésére is nagy hatással van.

Azonban a mindennapi teendők mellett könnyen előfordul, hogy nem mindig sikerül kellő módon figyelmet szentelni erre. Ha kedvelitek a lustálkodós reggeleket és szeretnétek egy kis időt együtt tölteni a rohanós hétköznapokon is, akkor a Disney Csatorna „Ovis reggelek” műsorait ajánljuk nektek, melyeket nemcsak a gyerkőc, de még te is élvezni fogsz, közben pedig meg is tudjátok beszélni a látottakat.

1. Mickey egér játszótere

Mickey óvodás korú gyermekek új generációját tanítja szórakoztató módon a játszóházában, ahol barátaival (Goofy, Donald, Minnie, Daisy és Pluto) együtt várják a nézőket. Egyszerű matematikai és problémamegoldó készségeket fejlesztve interaktív, szórakoztató kalandra invitálja a gyermekeket és szüleiket.

2. Marvel: Póki és csodálatos barátai

Póki összeáll Szellempókkal (Gwen Stacey) és Miles Morales-szel, ők alkotják a pókcsapatot, hűséges segítőjük pedig TRACE-E, a pókrobot. Ha Póki mégis olyan helyzetben találja magát, hogy kevés a pókcsapat ereje, akkor egy Bosszúálló haver siet a segítségére. A szuperhősök együtt vagy külön, de megmentenek mindenkit.

3. Bluey

Vicces és őszinte jelenetek a Pásztor kutyacsalád modern életéből, amelyek segítenek megérteni, hogy a fantáziadús játék hogyan segíti a gyermekek egészséges fejlődését. Bluey, az ausztrál pásztor kölyökkutya határtalan fantáziával rendelkezik, kishúgával, Bingóval együtt fedezik fel a világot és bújnak felnőtt szerepekbe is.

A Disney Csatornán az „Ovis reggelek” műsorblokkban június 5-től minden hétköznap reggel 06:55-től látható a Bluey, Marvel: Póki és csodálatos barátai majd pedig Mickey egér játszótere.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben