InfoPont Ajánló Magazin
GasztroKiemelt tartalom

Ajándék kávé anyák napjára az Omnia Aromazsúron

A kávéimádó ‘gyermekek’ most igazán boldogan tölthetik az anyák napját: a Douwe Egberts Aromazsúr ugyanis most meghív minden kedves érdeklődőt egy csésze kávéra – csak egy kis dolgot kér cserébe!

A felhívás így szól:

Gyere el május 6-án vasárnap az 50 éves OMNIA születésnapi Aromazsúrjára, és legyél a vendégünk egy csésze kávéra! Nosztalgiázzunk együtt kellemes kávéillatban, régi kávécsomagolások és múltidéző tárgyak között a Dunapark Kávéházban! Meséld el, milyen emlékek, élmények fűznek kedvenc kávédhoz, és az első 500 vendéget megajándékozzuk egy OMNIA díszdobozzal is!*

Töltsd velünk ezt a hétvégét, hozd a nagymamát, az anyukád is, hogy közösen, finom kávéillatban ünnepelhessük együtt az anyák napját is!

*A promócióban való részvétel feltétele minimum egy darab emlék írásos formában történő megosztása a rendezvényen. A díszdobozok száma korlátozott, csak az első 500 vendég számára biztosított. Az akció 2018. május 6-án 10 és 17 óra között vagy a készlet erejéig érvényes. A változtatás jogát fenntartjuk.

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1500771673365522/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Igazi Nagykörűi Falunap a Czakó Kertben!

InfoPont

Így készíts mandulatejet házilag, drága gépek és pluszköltségek nélkül!

InfoPont

Ne maradj otthon!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben