InfoPont Ajánló Magazin
Trend

Cipő, mely nem hagy cserben a fesztiválszezonban sem!

Megtalálni a nagy Ő-t… nem, nem úgy! Arról a címeres lábbeliről beszélünk, mely álmaink netovábbját nyújtja a szabad ég alatti partizás során: legyen az fűzős, zárt, magasított talpú, csizma jellegű, vagy strandpapucs kinézetű.

Figyelem! Must have darabok következnek!

Western feeling: Bokacsizma? Miért is ne!

A texasi western életérzés megvalósulhat bárhol és általában por-álló velúrból, vagy műbőrből készül. Lehet magasabb, vagy sima, ezt már rád bízzuk! Arra viszont bátorítanánk, hogy vigyél magaddal egy ilyen cipőt, hiszen sosem tudhatod: ez por-álló, védi a lábadat és nagyon sikkes kinézetet ad!

 

 

            

Deichmann bebújós csizma-papucs, 6990 Ft               Stars&Stripes bokacsizma, 56 900 Ft

 

Gladiátori pompa: fűzős szandálok

Iszonyú szexi, de kevésbé praktikus… az egyszerűsített, rövid változata viszont jól tartja a bokádat még a leghevesebb táncolások közepette is!

            

Zara pántos szandál, 9995 Ft                                                                      Deichmann fűzős topán, 6990 Ft

 

Slides: a nyár slágere

Ez a stílus a praktikussága miatt hódít, csak belebújunk, és annyi! Azt ne feledjük, hogy ez nem tartja jól a lábunkat, viszont strandolásra, bazárok között mászkálgatásokra basic szinten remek!

 

 

     

Deichmann bőr papucs, 5990 Ft                                                Deichmann metálos papucs, 5990 Ft

 

Jó öreg szandálunk: újragondolva és görögösen

Igazi istennőként fedezhetjük fel a fesztivál legrejtettebb pontjait is: a metálos színekben pompázó szandálok ugyanis roppant kényelmes és praktikus, szellős viseletként kerültek be a történelembe!

Ebay, Holyying Shoes szandál, $8                                         Deichmann rojtos szandál, 5990 Ft

 

Végül, de nem utolsó sorban: S-N-E-A-K-E-R-S

Dobpergést a surranós cipőknek! Az egyik legbiztonságosabb darab, mely anyagát tekintve általában műszálas, de műbőr, vagy velúr borítással is találkozhatunk. Tartja és védi a lábadat, ami pedig plusz, hogy manapság már mindenhez felveheted, akár egy szexi ruhához is!

  

Adidas sneakers, Playersroom, 19 990 Ft                              Puma , Playersroom, 26 249 Ft

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Ünnepel a jazz

Bala

Minifesztivállal tér vissza a Budapest Parkba a Margaret Island

Glück Viktória

Balatoni programok – Július

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben