InfoPont Ajánló Magazin
Szórakozó

Chris Rea a Papp László Sportarénában

Road Songs For Lovers című új albumának megjelenése kapcsán októbertől decemberig Európában és az Egyesült Királyságban fog turnézni

5 év után Budapestre is visszatér, 2017. november 6-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában

Mint minden igazán nagy művész, Chris Rea is a saját, egyedi látásmódját követte, egy olyan utat, amely csak az övé. És bár a mai napig inspiráló zenéje mélyen beágyazódott világ rock’n’roll DNS-ébe, mégis biztosan kijelenthetjük, hogy nem a zeneipar fősodrában, mint inkább az oldalvízén, afféle kivülállóként készítette albumait. A művész és festő, a bluesrajongó és motorversenyző, a filmkészítő és az olasz klasszikus zenei hagyományokat folytató zeneszerző mind jellemzi azt az embert, aki több mint 30 millió albumot adott el világszerte csak azért, mert önmagát adta.

2017-ben Chris Rea visszatér ahhoz, amiről a leginkább ismert: csodálatos rock balladákhoz, amelyek bemutatják az énekes egyedi hangját és legmagasabb szintű dalszövegírási képességét.

„Soha nem voltam rocksztár, és minden betegségem egy újabb esély volt arra, hogy azt csináljam, amit igazán szeretek a zenében.” – nyilatkozta a művész. „A legjobb változás, hogy olyan dolgokra összpontosítottam, amelyek valóban érdekelnek.”

A koncertre kizárólag ülőjegyek vásárolhatók, egy színházi jellegű nézőtér kialakításban – így tehát jobb, ha minél hamarabb bebiztosítjátok a helyeteket, ha ott szeretnétek lenni Chris Rea 2017-es budapesti koncertjén.

www.livenation.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Játék! Villámjáték!

InfoPont

BuliNEKED!

Bala

Játék indul!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben