InfoPont Ajánló Magazin
HasznosKiemelt tartalom

Charity Fest – a jótékonyság fesztiválja

Szeretnél egy jótékonysággal foglalkozó napon részt venni a szabadban, a Bike Maffia szervezésében? Akkor ott a helyed Nagykovácsiban április 12-én! // Would you like to have fun and practice charity at the same time? Then visit the CharityFest on the 5th of May in Nagykovácsi! Common cooking, yoga classes, activities, music and chill time outdoors – don’t miss it!

Charity Fest, azaz AdományFesztivál.
Az adományozói fesztivál lényege, hogy a szervezők – úgy is mint a Budapest Bike Maffia tagjai, illetve a szervezésben velük együttműködő csoportok – teljes mértékben önkéntes munkában, ellentételezés nélkül végzik a feladataikat. A kitelepülő vállalkozások, cégek, egy általuk meghatározott adományösszegért cserébe jelennek meg a fesztiválon. Az így összegyűlt pénzösszeg, a tárgyévben deklarált célt szolgálja. A céges kitelepülésen túl lehetőség van beszállni a közös bográcsprogramba, ahol az elkészült ételeket a Bike Maffia rászoruló embereknek, intézményeknek szállítja. Az adományösszeget tovább gyarapítjuk, a vendéglátást elvállaló cégekkel. Így minden elfogyasztott étel, illetve ital után, a haszon kerül az adományozói alapba.

Mire szolgál az adományösszeg?
2018-ban gyűjtött adományösszeget, rászoruló családok lakásának felújítására költjük teljes egészében, a BBM Sweet Home projektjének keretén belül.

A fesztiválra várjuk baráti társaságok, csapatok, cégek, civil szerveződések jelentkezését, a következő lehetőségekkel:

Közös bogrács / Főzés
Hozd ki a bográcsod és főzd meg életed legjobb meleg ételét! Adj bele apait anyait, mert a zsűri lemeózza, te pedig csapatoddal ajándékokat nyerhetsz! Figyelem! Az étel nem kerül eladásra. Minden adag friss ételt – persze csak ha már a csapatod is jóllakott – a Bike Maffia ételmentő különítménye szállítja el a rászorulóknak.
A bogrács szettet, hozzávalókat te állod, ez a hozzájárulásod. A fát, a helyet mi adjuk és persze mi szállítjuk el a bedobozolt ételeket is.

Zenei és színházi programok:
12:30 – 13.15 Kollár-Klemencz László (Kistehén Táczenekar)
13:15-14.00 672 csoport – improvizációs, interaktív színházi előadás
14:15-14.45 Szalai Kriszta interaktív előadása
15:00 -15:40 Meglepetés vendég (Hogy ki az? Mi már tudjuk, de még nem áruljuk el!)
16.00-16:45 Szarkaláb Zenekar
17.00-18.00 672 csoport – improvizációs, interaktív színházi előadás
18.00-18.30 BBM tombola, nyeremények kisorsolása
18.45-19.45 Dorco Band

Cooking place (Főzőhelyszín)
09:00 – 15:00 Cargo Blaster dj’s
15:00 – 19:00 Inzert & Retroid (Upment)
20:00 – Óriás tábortűz gyújtás
20:00- kifulladásig – CharityFest – AFTER

Közös bogrács, egész napos nappali jóga, nappali és esti gyalogos túrák, nappali bringatúrák, „kibringázás”, gyermekprogramok, sport programok!

Dátum: 2018. 05. 12.
Helyszín: Nagykovácsi, Sztrilich Pál Cserkészpark

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/227927457754297/

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Női sors(sok), avagy álarc nélkül boldogan

InfoPont

Fesztiválmorzsák 2022 – 5 májusi program, ahol ott a helyed

Glück Viktória

Húsvétkor is ételt oszt a budapesti büfés

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben