InfoPont Ajánló Magazin
AjánlóKiemelt tartalom

CENTRÁL NYÁR SZIGLIGETEN! (x)

A Centrál Színház idén is a fővárosból néhány hétre a Szigliget Várudvarba költözik július 30.és augusztus 20. között.

Ezúttal két Molnár Ferenc darabbal várjuk Önöket a várudvar színpadán. Július 30. és augusztus 4. között a kedvelt és népszerű Delila című előadást láthatják Balsai Mónival és Stohl Andrással, akik idén elnyerték a közönségdíjat az évad színésze és színésznője szavazáson.

Augusztus 13. és 20. között a Centrál legújabb produkcióját tekinthetik meg még a budapesti bemutató előtt, a Játék a kastélyban című előadást, Alföldi Róbert, László Zsolt, Balla Eszter, Puskás Samu és Schmied Zoltán főszereplésével, Puskás Tamás rendezésében.

Delila

Minden sikeres férfi mögött áll egy nő. A nő mögött pedig a férfi felesége. Igaz ez a képlet Virág úrra is, a vidéki csárda tulajdonosára, aki – miután nagy összeget nyert lottón – felkelti beosztottjának, Ilonkának az érdeklődését. Így felesége, a bájos Marianne, a démoni Delilához hasonlóan kénytelen a női rafinéria teljes arzenálját bevetni.

Játék a kastélyban

Mit tehet egy színműíró, ha fiatal hősszerelmes barátjával együtt in flagranti kapja annak menyasszonyát? A biztosat kell bizonytalanná varázsolni, fikcióhoz alakítani a valóságot. Így tesz Turai úr is, aki bravúrosan és sziporkázó humorral menti meg a fiatalok jegyességét.

Mindkét előadásnak tökéletes helyszíne a Szigliget Várudvar, itt várjuk önöket a nyári estéken!

Jegyvásárlás és információ: www.centralnyar.hu,

jegyinfo@centralszinhaz.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben