Szórakozó
BuliNEKED!
  • 2019. június 29.

DJ Palotai
A38
07.07.

DJ Palotai, underground DJ, az elektronikus zene, a drum and bass és a breakbeat egyik magyarországi meghonosítója. Többször nyerte el a legjobb DJ kitüntető címét. Majd’ két évtizetes tapasztalatával a leginkább tisztelt hazai “underground” DJ-k közé tartozik. Zenei irányvonalát lehetetlen meghatározni, drum and basst éppúgy játszik, mint Britney Spearst, bossa novát vagy bangrát – amit épp a helyzethez illőnek érez.

DJ Palotai is the man need not to be introduced. Anyway, he is a Hungarian underground dj, who established electronic music, the drum and bass and the breakbeat in Hungary. He was awarded The Best DJ several times, and after 20 years he is still the most respected dj in the country who sometimes even plays Britney Spears!


Steve Judge & Friends Boat Party
Európa hajó
07.13.

Ahogy az esemény címe is árulkodik, nem másról van szó, mint az immáron ötödször, egy évben pedig egyetlen egyszer megrendezésre kerülő exkluzív hajós buliról.
Hajós bulikra mindig is kiemelt figyelmet szenteltek a szervezők, hiszen ezek a bulik a Steve Judge and Friends party sorozat születésnapjai is egyben. Most is, hasonlóan a tavalyi évhez, a már sokatok számára ismert Európa hajón kerül megrendezésre a party. Legjobb zenékkel, fergeteges hangulattal és minőségi, szűrt társasággal várnak mindenkit.

As the title let us see, the exclusive boat party is here again. Steve Judge and Friends also celebrate their birthday now, and the location is also known as best location for a crazy and neverending party!


EFN SunsetFunk5
Le Bistro
07.19.

Retrospektív garden party a SunsetFunk történelem legmenőbb zenéivel és legjobb arcaival.
Július 19-én ismét kedvenc szabadtéri helyünkre látogathatunk, hogy újra egy feledhetetlen nyáréjszakát éljünk át a funky szerelmeseivel! Ezen a hibátlannak ígérkező estén két igazi funky-veterán, Bárány Attila és DJ Fat fogja pörgetni legfeketébb lemezeiket a Tisztelt Nagyérdemű és persze saját szórakoztatásukra.

A retrospective garden party with the coolest SunsetFunk hits and faces. The open-air place is a perfect location for the summer night and the joy of the funky! Two veterans, Attila Bárány and DJ FAT plays their blackest hits and enjoy them as well with YOU.


Playground pres. Quivver(UK)
Track Terrace
07.27.

John Graham, azaz QUIVVER a 90-es évek óta a progressive house szcéna egyik meghatározó alakja. Több évtizede dolgozik, folyamatosan turnézik. 2017-ben indította útjára saját kiadóját, ahol Rekonstrukt albuma is napvilágot látott. Quivver mellett Chris Ronson, Metha, Kühl és Behrmann teljesítik ki a zenei élményeket. A Track Terrace az egyik legextrább nyári klub, ahol komoly hang- és látványvilág mellett élvezhetjük a Mester előadását.

John Graham, alias QUIVVER has been the most remarkable and popular icon of the progressive house scena. He is
on tour non-stop and has opened his own publisher  where his album, Rekonstukt was born and has become top hit. Beside Quivver, Chris Ronson, Metha, Kühl and Behrmann  will also be there to fulfil  your musical dreams.

happy wheels