InfoPont Ajánló Magazin
Szórakozó

Buli Neked

Parti Party

Raqpart
Április 27-től
From APR 27

Szakadj ki a belváros forgatagából, éld át a vízparti hangulat utánozhatatlan érzését, egy karnyújtásnyira a folyótól! Az élet éjszaka sem áll meg a parton! Amint a nap eltűnik a Budai Vár kupolája mögött, a város legjobb koktélmesterei előveszik legféltettebb long drink receptjeiket és shot-különlegességeiket, felerősödnek a lágy deep vokálok és a mosolygós nu disco ütemek, hogy egy emberként mozogjunk a szabad ég alatt, egészen hajnalig.

Escape the downtown hustle and bustle, experience the unique waterfront atmosphere, right next to the river bank! Enjoy the sunshine and the breathtaking view. As the sun disappears behind the Dome of Buda Castle, the soft deep vocals and smiling nu disco beats get louder, and we move as one under the open sky until dawn…


Hacacáré

Bob
Minden Pénteken
Every Friday

Minden Pénteken Hacacáré Dr Brs-sel!!!
Budapest legmenőbb házibulija a legmenőbb arcokkal!
Cool társaság, olyan zenék amiket ismersz és hozzá Dr Brs beordibálásai olyan hangulatot hoznak, hogy mindenki a kanapén fog táncolni! A héten Dr Brs azt a barátját hozza el Dj-zni akivel együtt csinálták a Hol van az a lányt, illetve akiknek az új daluk akkorát jött, hogy leszakadt a fejünk! A dj pultban nem más mint a Halott Pénz frontembere,
Marsalkó Dávid azaz Dj Dedmani!

Every Friday Hacacáré with Dr Brs !!!Budapest’s coolest house party with the coolest faces!Cool company, music you know and Dr Brs’s fitting brings a feeling that everyone will dance on the couch!
This week, Dr. Brs brings his friend the frontman of Halott Pénz, Dávid Marsalkó alias Dj Dedmani!Lets have fun!


Necc Party

Budapest Park
Május 11
MAJ 11

Ecc, pecc, NECC! Tudjuk, mit tettél tavaly nyáron!
És tudjuk, hogy idén is ezt teszed: a főváros legmenőbb partysorozata, az eredeti és egyetlen NECC PARTY ismét a Budapest Parkban!
Könyékig túrunk az ezredforduló  zenei szemetesládájában: ász vagy gyász, cuki vagy ciki? Backstreet Boys és Linkin’ Park, t.a.T.u. és Gigi D’Agostino, Scooter és Bon Jovi? Bármi lehet, de minden lesz! Az elmúlt évtized összes limonádé slágerére garantáltan az asztalon fogsz táncolni.

Ecc, pecc, NECC! The coolest party series of the hungarian capital, the original and the only NECC PARTY again in Budapest Park! We go to the millennium in the musical garbage can. Backstreet Boys and Linkin ‘Park, t.a.T.u. Gigi D’Agostino, Scooter and Bon Jovi? All the lemonade hits from the past decades will make you dance on the table.


Total Dance Cabrio 2019.

Budapest Park
Május 18.
MAJ 18

Ha újra itt a nyár és meleg az idő… akkor nincs is jobb, mint lenyitni a cabrio tetejét és elindulni egy fantasztikus zenés utazásra! Május 18-án a legmagasabb sebességbe kapcsolunk a Budapest Parkban, ahol egy hatalmas, lélegzetelállító fesztivál keretében idézzük fel a ’90-es és
2000-es évek buli hangulatát! A korszak legnagyobb külföldi és hazai sztárjaival, a megszokott TOTAL DANCE feelinggel és show-val készülünk, hogy ismét együtt Veletek induljunk neki a nyárnak! Szállj be hozzánk Te is!

If summer is here again and the weather is warm… then it is no better than to start a fantastic music journey! On May 18th we will be at the highest speed in Budapest Park. We will recall the atmosphere of the ‘90s and 2000s in a huge breathtaking festival! With the greatest stars of the era and with the usual TOTAL DANCE feeling and show.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Hazai képzőművész installációja ékesíti a Budapest Parkot

Glück Viktória

Február a nagy beöltözös bulik ideje

Glück Viktória

Új dalokkal és közös kampánnyal várja Budapest Parkos koncertjét a 30Y és az Esti Kornél

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben