InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

Budapesti programajánló: A 4 legjobb program februárban

VALENTIN NAPI RAPID RANDI

2023. február 16.

EÖTVÖS 10

Ünnepeljétek a Bálint napot egy pohár finom pezsgő és zene társaságában. Ha még keresitek az igazit, vagy van kedvetek egy romantikus, zenés estéhez, vagy csak a barátnőkkel, barátokkal szívesen kipróbálnátok a rapid randi izgalmait, megünnepelnétek a szerelmet, akkor irány az Eötvös 10! Mivel általában „hölgyválasz” van, a hölgyek foglalnak majd helyet egy-egy asztalnál, az urak pedig 6-6 percet töltenek el minden ismerkedésnél. Bár 6 perc nem sok, de arra éppen elég, hogy a szimpátia, az a bizonyos kémia kialakuljon. A résztvevők csak a keresztnevük, és a koruk alapján lesznek beazonosíthatók. Az ismerkedési est végén, aki szeretné még jobban megismerni a másikat, saját adatait (név, email cím, telefonszám) és a kiválasztott keresztnevét meghagyva a szervezőnél, bízhat a második randiban. Reméljük, titeket is eltalál nálunk Ámor nyila!


CARAMEL VALENTIN NAPI KONCERT

2023. február 17.

SYMBOL BUDAPEST

Visszatérő fellépő a Symbol színpadán. Caramel ezúttal Valentin nap alkalmából lép színpadra a tőle már megszokott különleges hangvételű clubkoncertjével. A régi és új dalok a szerelemre, párkapcsolatra, boldogságra összefűzve hallhatók, egy egyedi és kivételes torkú énekes előadásában.


BODY WORLDS KIÁLLÍTÁS

2023. február 19-ig

ETELE PLAZA

Felejthetetlen és izgalmas utazás az emberi test világába. Betekintést nyerhetünk az emberi test szerkezetébe, és az installációk segítségével megérthetjük hogyan hatnak egymásra a funkcionális rendszerek és szervek. A kiállítás garantáltan mély nyomot hagy és elgondolkodtat minden korosztályt.


IMAGINE WEDDING SHOW

2023. február 25.

KEMPINSKI HOTEL BUDAPEST CORVINUS

Minden, ami esküvő egy helyen, közel 2000 négyzetméteren. Az esküvőszervezés minden területéről várják a házasulandókat, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy mindenki megtalálja igényeinek megfelelő partnereket az álomesküvő megvalósításához. Konyha és catering bemutató, szálloda tour, workshop, menyasszonyi ruhadivatbemutató 2023, selfie sarok. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

”Az egyik legfontosabb tudásunk a fejlődés képessége” – rengeteg újítással vág neki tizenkettedik szezonjának a Budapest Park

Glück Viktória

Méhek Bálja – rendhagyó interaktív színházi előadása Millenárison

Glück Viktória

Egy foodie élete: Ázsia-túra Budapesten

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben