InfoPont Ajánló Magazin
Szórakozó

Budapesti programok

Sziget Fesztivál
08.07-08.14.
Hajógyári sziget

Join the Love Revolution! Éld át az utánozhatatlan sziget hangulatot a fantasztikus és világhírű előadókkal: Ed Sheeran, Foo Fighters, Franz Ferdinand, Post Malone és még tengernyi fellépő a majdnem 30 helyszínen, színpadon, miközben lesz beach party, wamp design fair, utcaszínház, vándor vurstli, sátor határok nélkül, múzeumi negyed, civil sziget is.

Join the Love Revolution! Experience the unique island atmosphere with fantastic and world-renowned performers: Ed Sheeran, Foo Fighters, Franz Ferdinand, Post Malone, and even a sea of performances at nearly 30 venues, with a beach party, wamp design fair, street theater, wandering vurstli, tent without borders, labyrinth, museum district, civil island.

 

 


Hullócsillagok éjszakája
08.09.
Csillebérc

Klasszikus, nagyzenekari koncerttel kísérjük a csillaghullást, óriáskivetítőn egy űrteleszkóp képeivel, egy teljesen fény és zajszennyezésmentes szabadtéri színházban! 20.00 órától szimfonikus nagyzenekar ad koncertet, ismert film slágerekből tematikusan a romantika és a csillagok témaköréből válogatva! 22.00 órától halk zenei aláfestéssel megfigyeljük a hullócsillagokat, némi borkostoló mellett, kifáradásig.

A classical orchestral concert with the star-drum, a giant projector with a space telescope, an open-air theater with no light and no noise will be our company to watch the falling stars. A symphony orchestra will give concert, renowned for its movie hits, thematically selected for romance and stars!

 

 


Országos Beatles találkozó
08.11.
Kobuci Kert

Egy nap, amikor minden a Beatles-ről szól. Emlékkoncertek, játékok és sok-sok meglepetés. Díszvendég Szörényi Levente és Szörényi Szabolcs, az esemény fővédnöke pedig őexcellenciája Iain Lindsay brit nagykövet. A Beatles Emlékzenekar zenél, a koncertblokkok között színpadi beszélgetések, Beatles kvíz, Beatles workshop, és Beat DJ zárja az estét.

One day when it’s all about Beatles. Memorial concerts, games and lots of surprises. Levente Szörényi and Szabolcs Szörényi are the guests, and the main patron of the event is his Excellency Ambassador Iain Lindsay. The Beatles Memorial Orchestra will play, concert blocks include stage talks, Beatles quiz, Beatles workshop, and finally Beat DJ.

 

 


Flying Bodies Fesztivál
08.11-08.17.
Budapest

Repülő testek? A fesztivál a FLOW és a tökéletes élmény tere. Napközben cirkusz-, parkour-, tánckurzusok, később díjazott kortárs táncelőadások magyar és nemzetközi alkotóktól, meghökkentő cirkusz produkciók, és pop-up performanszok az Artus Kortárs Művészeti Stúdióban, esténként pedig pattog a hip-hop, zakatol a techno a TRIP hajón.

The festival is a space of FLOW and a perfect experience. Circus, parkour, dance courses, later awarded contemporary dance performances by Hungarian and international artists, amazing circus productions, and pop-up performances at Artus Contemporary Art Studio, and in the evenings bouncing hip-hop and techno on TRIP boat.

 

 


Mesterségek Ünnepe
08.17-08.20.
Budai Vár

Ez már a 33. Mesterségek Ünnepe, a népművészet, a folklór, a kézművesség és a hagyományok kiemelt rendezvénye a Budai Várban, ahol népművészek árulják portékájukat, táncegyüttesek mutatkoznak be, de lesz bábjátékos forgatag, és látványműhely is, ahol kipróbálhatjuk, melyik mesterségben vagyunk ügyesek. Idén díszvendég Japán, és fókuszban a szegedi papucs, amely ma reneszánszát éli. És még töki pompos is lesz!

This is already the 33rd Crafts Festival, the feast of folk art, folklore, crafts and traditions in the Buda Castle, where in spectacle workshops you will even be to try yourself. This year, Japan is a guest of honor, and the focus is on the slippers of Szeged, which today are experiencing a renaissance.

 

 

 


Zsidó Kulturális Fesztivál
09.01-09.09.
Budapest VII.

A Dohány utcai zsinagóga és több jeles helyszín ad otthont idén is az egyik legszínvonalasabb nyárvégi kulturális eseménynek, ahol a kivételesen gazdag magyar zsidó kultúra bemutatása a cél. A fesztivál szervezésekor idén is az igényesség és a magas színvonal volt a kettős jelszó, hogy a magyar-zsidó kultúra kincsei mind kellő mértékben bemutatásra kerüljenek.

The Dohány Street Synagogue and several outstanding venues are home to one of the finest end of summer cultural events, where the aim is to present the exceptionally rich Hungarian Jewish culture based on many different spiritual influences.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

InfoPont

BULIneked – let’s party into september!

InfoPont

Budapest terraces

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben