InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalom

Látogass el Európa egyik legszebb vásárára! – Ma nyílik a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár!

Gazdag gasztronómiai kínálattal, zsűrizett kézműves és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja Európa 10 legszebb vásárának egyike, a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár a látogatókat 2017. november 10. és december 31. között a főváros egyik legszebb főterén, a Vörösmarty téren.

Az adventi hangulat idén a Vörösmarty térről – a Váci utcán átsétálva – elér a Fővám térre is!

Magas minőségű termékekkel, színvonalas kulturális- és gyerekprogramokkal találkozhatnak az érdeklődők az évente 800 ezer turistát vonzó eseményen, amely a külföldi vendégeknek és a városlakóknak egyaránt minőségi kikapcsolódást és szórakozást kínál.

A több hétig tartó vásárban tematikus gasztrohetek csábítanak vonzó ételkínálattal: lesz liba, töltött káposzta, vad- és halétel hét, nem maradnak el a böjti étkek sem és bemutatják a hanuka ízeit is. Mindezt kóstolni lehet!

A vásár ideje alatt a látogatókat közel 160 nívós program várja. A színpadon népzenei, jazz, crossover, alternatív, blues, soul koncertre kerül sor hétköznaponként és hétvégén egyaránt. A gyerekeket hétvégenként bábszínházi és zenés-táncos előadásokkal várják a színpadon.

 

Időpont: 2017. november 10. – december 31.

Helyszín: Vörösmarty tér, Budapest

Érdekel? Tudj meg róla többet!

 

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Karácsony Portugáliában

Bala

Food and Walk

Bala

THE SKY IS THE LIMIT – hotel és rooftop-élmények a város felett

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben