InfoPont Ajánló Magazin
InfoPont

Borzong velünk Halloweenkor!

Budakeszi vadaspark Tökfesztivál

OKT. 21.

Budakeszi Vadaspark

Rémisztően jó programmal várnak a Budakeszi Vadasparkba! Ha szereted az izgalmakat, ott a helyed! Tökfaragás, tök sütés, sült gesztenye, erdei termések gyűjtése, lekvárok, termelői piac, Nemzeti Parki védjegyes termelők, kosárfonás – kézműveskedés. Este töklámpásos esti sétával zárják a napot.


BORZONGÁS FESZTIVÁL

OKT. 24.

Balatonfűzfő

A Borzongás éjszakája vár mindenkire Balatonfűzfőn október 24-én! A volt Jókai iskola udvara, a Balaton Secreto Szabadulószobák Horrorházának a környéke sok sejtelmes történetet ígér. A Borzongás hétvégének egyik kiemelkedő eseménye az éjszakai túra lesz.


HALLOWEEN ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS

OKT. 31.

HungaroSpa Hajdúszoboszló

Halloween partyra vár a Hajdúszoboszlói HungaroSpa. Zenés fürdőpartit rendeznek a rémület éjszakáját ünnepelve, 2020. október 31-én az Aqua-palace élményfürdőben. Hosszabbított nyitvatartással várnak egy kellemes fürdőzésre. És ha a habokba merülnél a kiváncsi szempár elől, a 20-22 óra közötti Habpartyn, ez az álmod is teljesül. De jól vigyázz, mert ki tudja mi vár rád a habok alatt a vízben!


SAMHAIN – KELTA HALLOWEEN

OKT. 31.

Több budapesti helyszínen

A Halloween kelta őse, a Samhain a kelta naptár utolsó napja, a szó a nyár végét jelenti. A kelták úgy hitték, hogy október 31-én az evilág és a túlvilág közti határ elvékonyul, sőt megnyílik, a holtak és a természetfeletti lények pedig átjöhetnek az emberek közé. Az este során a látogatók megismerkedhetnek a kelták életmódjával és kultúrájával, valamint többek között ügyességi játékokon és kézműves foglalkozásokon vehetnek részt. Az eseményt tűzszertartás és kelta táncház zárja.


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

TEDxLibertyBridgeWomen 2018: Tegyük oda magunkat!

InfoPont

A Milky Chance-től a Magbörzéig: heti programajánló

InfoPont

Faültetéstől az ásványkeresésig: Föld-napi programajánló

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben