InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Az LG legújabb SMART monitorjaihoz már számítógépet sem kell csatlakoztatnunk

Az új 31,5 és 27 hüvelykes LG SMART monitorok IPS kijelzővel, beépített távmunka funkciókkal és tartalomkurátori szolgáltatásokkal érkeznek

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb, 32SR50F és 27SR50F modellekből álló LG SMART monitorcsaládját. A sokoldalú 31,5 és 27 hüvelykes monitorok különlegessége, hogy egyáltalán nem igényelnek számítógépes kapcsolatot. A valósághű színeket és erős kontrasztot garantáló, fejlett IPS kijelzőkkel felszerelt LG SMART monitorok az LG webOS 23 platformjával érkeznek, amely kényelmes megoldást jelent a távoli munkavégzéshez, illetve műsorok, sportközvetítések és zenék streameléséhez.

Az LG SMART monitorok szórakozásra és munkavégzésre egyaránt alkalmasak, hiszen nagy teljesítményű IPS kijelzővel és HDR 10 támogatással érkeznek. A konferenciahívások, a munka, de még a böngészés is élménnyé válik az élénk, pontos megjelenítésnek köszönhetően, amely szinte életre kelti a tartalmakat. A 27 hüvelykes modell három oldalán szinte teljesen kávamentes, ami amellett, hogy elegáns és minimalista megjelenést kölcsönöz a monitornak, az elmélyülést is segíti a képi tartalmakban.

A webOS 23 rendszerrel felszerelt LG SMART monitorok maximális kényelmet garantálnak. A 32SR50F és 27SR50F modelleken gyorsan és kényelmesen hozzáférhetők a különféle streaming alkalmazások , a kezdőlapon a felhasználók személyre szabott film-, sorozat-, zeneajánlásokat kaphatnak , a sportrajongók pedig ún. sportkártyákkal követhetik kedvenc csapataik eredményeit és soron következő meccseit. Az LG szolgáltatása nem csak elmenti a felhasználó kedvenc sporteseményeit és csapatait, de értesítést is küld a közelgő mérkőzésekről, naprakész menetrendet állít össze a releváns közvetítésekről, és a csapathoz köthető statisztikákat is megjeleníti. A webOS 23 platformon elérhető az LG Mood Music funkció is, amely személyes DJ-ként a felhasználó zenei preferenciái alapján lejátszási listákat állít össze.

Az otthonról dolgozók számára kifejezetten praktikus megoldást jelentenek a SMART monitorok, hiszen beépítve kínálják az LG Home Office szoftverét. A megoldással gyorsan és kényelmesen, a monitorról érhetők el olyan, a hatékony munkát segítő programok, mint a Microsoft 365 vagy a Google Calendar . Az LG monitorai nagyban megkönnyítik a munkafolyamatokat azzal, hogy használatukhoz nincs szükség közvetlen számítógépes kapcsolatra – a kijelzőkre bármilyen okoseszközön megjelenített tartalom tükrözhető az AirPlay 2 és Miracast funkciókkal. Az új monitorok ráadásul akár az okosotthon-központ szerepét is betölthetik: az LG ThinQ Home Hub megoldással a felhasználók egy felületről felületről felügyelhetik és vezérelhetik otthoni készülékeiket. A ThinQ alkalmazáson keresztül a 32SR50F és a 27SR50F képes csatlakozni különböző IoT-kompatibilis háztartási eszközökhöz, például hűtőszekrényekhez és mosógépekhez.

„Az LG SMART Monitor sorozatot kifejezetten úgy alkottuk meg, hogy eleget tegyen a felhasználók személyes preferenciáinak és egyedi igényeinek” – mondta Seo Young-jae, az LG üzleti megoldások divíziójának szenior alelnöke és IT-termékekért felelős vezetője. „A LG a jövőben olyan új SMART monitorok bevezetését tervezi, amelyek még változatosabb igényeknek felelnek majd meg.”

Az új LG SMART monitorok a tervek szerint Észak-Amerika, Európa, Ázsia, a Közel-Kelet és Dél-Amerika kulcsfontosságú piacain lesznek megvásárolhatók. Kereskedelmi forgalmazásuk az Egyesült Államokban, idén novemberben kezdődik meg.

Specifikáció:

 LG SMART Monitor

(32SR50F) LG SMART Monitor

(27SR50F)

Méret / Felbontás Kijelzőméret 31.5 hüvelyk 27 hüvelyk

 Felbontás FHD (1920 x 1080) FHD (1920 x 1080)

Megjelenítés Panel típusa IPS IPS

 Színtér sRGB 99% NTSC 72%

 HDR HDR 10 HDR10

 Frissítési ráta /

Válaszidő 60 Hz / 8 ms 60 Hz / 14 ms

Interfész

 USB Type-C™ – –

 HDMI O (x2) O (x2)

 USB 2.0 O (x2) O (x2)

 Wi-Fi O O

 Bluetooth O O

 Hangszóró 5W (x2) 5W (x2)

Okosfunkció

/ Szolgáltatás Operációs rendszer webOS 23 webOS 23

 Microsoft Office O O

 Hangalapú asszisztens LG ThinQ, Alexa LG ThinQ, Alexa

 Képernyőtükrözés AirPlay 2 / ScreenShare AirPlay 2 / ScreenShare

Kiegészítő HDMI kábel / Fehér távirányító HDMI kábel / Fehér távirányító

# # #

LG Electronics

Az LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) az elektronikai termékek egyik legjelentősebb szállítója és technológiai megújítója, amely a világ szinte minden országában jelen van és több mint 74 ezer alkalmazottat foglalkoztat. A vállalat 2022-ben 83,5 ezer milliárd koreai von éves forgalmat ért el globális szinten. Az LG négy üzleti területen – szórakoztatóelektronika, háztartási elektronikai és légkondicionáló megoldások, járműalkatrészek valamint üzleti megoldások – végzi tevékenységét, és a világ egyik vezető televízió-, háztartásigép-, légkondicionáló-, monitor-, segítőrobot- és önvezetőjármű-alkatrészgyártója, a prémium LG SIGNATURE és az intelligens eszközöket összefogó LG ThinQ márkái pedig világszerte ismertek. További hírek és információk a www.LGnewsroom.com címen érhetők el.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben