InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Asztrológia- Miért szeretjük a nyarat?

Egyszerű lehetne a válasz, hogy a nyarat azért szeretjük, mert több a napsütéses órák száma, több a fény. Meleg van, nem kell fűteni, nem kell sok ruhát magunkra venni, több programot élhetünk meg kint a szabadban, a természetes vizek melegek, fürödhetünk bennük stb. De a bennünk lévő nyarat nem csak nyáron hozhatjuk elő!

 

Nézzük meg az Embert és a benne lévő nyarat

Az elvetett magok, nyárra terméssé érnek. Milyen magokat vet el az ember magában, hogy a benne lévő nyárra a magokból termés legyen? Mit jelent elvetni a magot az emberben belül?

Tervet kell készíteni, hogy mit akarunk megvalósítani, ez lesz a mag. De azt is meg kell néznünk, hogy milyen talajba vetjük azt a magot. Ha azt tervezem, hogy pl. pék akarok lenni, akkor nem nyelvtanulásra fogom fordítani az időm nagy részét. Vagy ha el akarok utazni egy hosszú időre világot látni, akkor nem a családalapítás után sóvárgok, hanem megtervezem az utazást. Ha sikerült a tervünk magjait megfelelő talajba vetni, akkor eljött a mi nyarunk és szüretelhetünk, ezáltal úgy érezhetjük, ragyogunk mi is, mint a Nap. Fontos tudni, hogy a terveinket csak akkor érjük el, ha elképzeléseinknek tudatosan alárendeltük magunkat, fegyelmezetten haladtunk a megvalósítás felé.

Vannak, akik úgy érzik, hogy a terveik azért nem tudnak megvalósulni, mert nincs talaj ahová a tervek magjait elültethetnék. Az emberi sorsok szélsőségesek lehetnek, de mindenhol van lehetőség a szüretelésre. Ahhoz, hogy termékenyek lehessünk, nem a körülményeket kell megváltoztatni, hanem a bennünk lévő magokat kell felismerni. Mert ahogy Budapesten nincs vadon termő banán, az ember sem születik olyan helyre, ahol a képességeit ne tudná kibontakoztatni.

Vannak savasabb földek, amit lúgosítanunk kell, hogy a mag megmaradjon. Ilyen körülményeknél a savas föld, az Ember agresszivitásával egyenlő. Tehát az  Ember először a saját agresszivitásával kell, hogy megküzdjön, lágyítania kell magát, finomítani a viselkedésén, hiába vannak fantasztikus tervei. Van úgy, hogy túl agyagos a föld, akkor túl szigorúak vagyunk és ezért nem tudnak a terveink igazán megvalósulni. Van, hogy homokos a föld ami arra hívja fel a figyelmet, hogy nem vagyunk elég fegyelmezettek és kitartóak. Van úgy, hogy a savas földbe kell megtalálni a megfelelő magot, ami szárba szökken.

Nem sikerülhetnek a terveink minden alkalommal. Ilyenkor nem feltétlenül a terméketlen föld a hibás, hanem fel kell ismernünk a valódi terveinket, amik a körülmények támogatásával megvalósulhatnak

A nyár valaminek a beérését mutatja. Ragyog és kiárad. Tehát joggal élvezzük a felhőtlen napsütést.

 

Hódossy Zsuzsanna

Asztroterapeuta

trigon@vipmail.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben