InfoPont Ajánló Magazin
Hasznos

AMWAY MASZKOK ÉRTED ÉS ÉRTÜK

Rendhagyó kezdeményezéssel segít a Bókay Gyermekklinika kis betegeinek a magyarországi Amway. A cég új terméket, egyszer használatos maszkokat vezetett be novemberben, melynek eladásából származó bevételt megduplázza, és jótékony célra ajánlja fel. A Magyarországon eddig eladott
maszkokból összegyűlt, több mint 1,6 millió forintot az Amway még decemberben eljuttatja a klinika munkájának támogatására.

Az idei év váratlan helyzetekben és kihívásokban bővelkedett, ám a segítségnyújtás semmilyen körülmények között nem maradhat el. Az Amway Hungária öt éve indította el „10 000 lépés Érted és Értük” jótékonysági sétáját, melynek célja, hogy megóvjuk saját egészségünket, illetve segítsük a beteg gyermekek gyógyulását.

Sajnos a séta idén elmaradt a koronavírus járvány miatt, de a segítség új formában érkezik. Az Amway nemzetközi kampánya keretében novemberben új terméket, egyszer használatos maszkokat vezetett be,
melynek bevételét megduplázza, és jótékony célokra ajánlja fel. Magyarországon a maszkok eladásából származó bevétel kétszeresével az Amway Hungária a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikát (Bókay Gyermekklinika) támogatja.

„Hosszú évek óta segítjük a Bókay Gyermekklinikát minden
rendelkezésünkre álló eszközzel: anyagi támogatással, jótékonysági közösségi programokkal és termékeinkkel. Nem is volt kérdés, hogy a maszkokból származó bevétellel a kórház munkáját támogassuk. Az eddigi vásárlásokból befolyó összeget megdupláztuk, így még decemberben több mint 1,6 millió forintot juttatunk el a klinikának. A jótékonysági program hat hónapig tart: bízom benne, hogy továbbra is sokan csatlakoznak hozzánk és az Amway maszkok megvásárlásával hozzájárulnak még több beteg kisgyermek gyógyulásához 2021-ben is” – mondta el Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója.

A Bókay Gyermekklinikán jelenleg zajló beruházások közül az egyik legfontosabb az úgynevezett Arc Rekonstrukciós Centrum (ARC) kialakítása. Ez egy olyan, hiánypótló profil létrehozását jelenti, mely eddig nem volt jelen a gyermekgyógyászatban. Az építési munkák befejezése után az osztály műszereinek beszerzésére kerül sor, az Amway támogatását az
intézmény egy betegőrző monitor megvásárlására fordítja majd. Az egyszer használatos háromrétegű, puha, lélegző Amway maszkok a baktériumok 98%-át kiszűrik, és kényelmesen viselhetők a mindennapokban. Egy csomag 50 maszkot tartalmaz, így akár az egész családnak tökéletes választás.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

30 éve Magyarországon az Amway

Szabó Ildikó

Beauty Rouge

Bala

Ünnepi sminkbe öltözünk – Keleti bűvölet a Shanghai Edition kollekcióval

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben