InfoPont Ajánló Magazin
Életmód

Amikor úgy érzed, túl sebezhetó vagy

Van, amikor besokall az ember, szinte minden idegesíti, az erős fények, az utcai zajok, a szomszédból átszűrődő hangok, a tömeg, a munkatársak, a telefoncsörgés és még sorolhatnám. Ilyenkor legtöbbször csak kis pihenésre, kikapcsolódásra van szükségünk és máris jobban vagyunk. De mi van olyankor, amikor nem múlik el ez az állapot?

Ezekre az esetekre ajánlok egy csodálatos virágkeveréket, az Oltalom virágesszenciát.

Miben és kiknek segít az Oltalom összetett virágesszencia?

Védelem külső környezeti ingerekkel és érzelmi hatásokkal szemben. Áldásos a mások problémáival azonosuló érzékeny, sebezhető egyéneknek. Azoknak, akik úgy érzik, támadják őket, vagy környezetük áldozatai. Derű és lelki nyugalom.

Mikor javasolt a használata?

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: Ingerlékenység, fáradtság, levertség esetén. Érzékeny kismamáknak és gyermekeknek. Káros vagy károsnak érzékelt környezeti hatásnak kitett munkahelyen dolgozóknak vagy ilyen lakóhelyen élőknek (pl. elektromos vagy elektromágneses sugárzás, számítógép, TV, zaj). Olyan munkahelyen vagy családi körben élőknek, akik negatív gondolati és érzelmi hatásoknak vannak kitéve (konfliktusok, feszült légkör, munkahelyi pszichoterror, azaz mobbing). Terapeutáknak, gyógyítóknak, tanároknak, akik foglalkozásukból adódóan mások gondjaival, problémáival, szenvedéseivel kerülnek kapcsolatba. Kórházi környezetben; kemoterápia, sugárkezelés esetén. Azoknak, akik extrém érzékenységük miatt elmagányosodnak vagy magukba zárkóznak.

Ha szeretnél többet tudni a virágterápiáról vagy szeretnéd alkalmazni a virágesszenciákat, lehetőséged van online elvégezni az alapozó és a haladó felhasználói tanfolyamokat.

A kurzusokról érdeklődj elérhetőségeimen! Csepprendelés a bachviragterapeuta@gmail.com címen.

Szabó Ildikó Szildi
Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó, oktató terapeuta és előadó
Online tanfolyamok alap és haladó szinten.

Facebook: /szaboildikoszildiviragterapeuta
Weboldalunk: bachviragterapeuta5.webnode.hu
Ha bármi kérdésed van, bátran írj nekünk: bachviragterapeuta@gmail.com

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Játék a virágterápiás Elsősegély cseppért!

Szabó Ildikó

Hogyan segít az iskolakezdésben a virágterápia? – Autonómia, önállóság virágai

Glück Viktória

Stresszkezelés Virágterápiával

Bala

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben