Életmód
Amikor úgy érzed, túl sebezhetó vagy
  • 2021. november 25.

Van, amikor besokall az ember, szinte minden idegesíti, az erős fények, az utcai zajok, a szomszédból átszűrődő hangok, a tömeg, a munkatársak, a telefoncsörgés és még sorolhatnám. Ilyenkor legtöbbször csak kis pihenésre, kikapcsolódásra van szükségünk és máris jobban vagyunk. De mi van olyankor, amikor nem múlik el ez az állapot?

Ezekre az esetekre ajánlok egy csodálatos virágkeveréket, az Oltalom virágesszenciát.

Miben és kiknek segít az Oltalom összetett virágesszencia?

Védelem külső környezeti ingerekkel és érzelmi hatásokkal szemben. Áldásos a mások problémáival azonosuló érzékeny, sebezhető egyéneknek. Azoknak, akik úgy érzik, támadják őket, vagy környezetük áldozatai. Derű és lelki nyugalom.

Mikor javasolt a használata?

Többek között a következő helyzetekben ajánlható: Ingerlékenység, fáradtság, levertség esetén. Érzékeny kismamáknak és gyermekeknek. Káros vagy károsnak érzékelt környezeti hatásnak kitett munkahelyen dolgozóknak vagy ilyen lakóhelyen élőknek (pl. elektromos vagy elektromágneses sugárzás, számítógép, TV, zaj). Olyan munkahelyen vagy családi körben élőknek, akik negatív gondolati és érzelmi hatásoknak vannak kitéve (konfliktusok, feszült légkör, munkahelyi pszichoterror, azaz mobbing). Terapeutáknak, gyógyítóknak, tanároknak, akik foglalkozásukból adódóan mások gondjaival, problémáival, szenvedéseivel kerülnek kapcsolatba. Kórházi környezetben; kemoterápia, sugárkezelés esetén. Azoknak, akik extrém érzékenységük miatt elmagányosodnak vagy magukba zárkóznak.

Ha szeretnél többet tudni a virágterápiáról vagy szeretnéd alkalmazni a virágesszenciákat, lehetőséged van online elvégezni az alapozó és a haladó felhasználói tanfolyamokat.

A kurzusokról érdeklődj elérhetőségeimen! Csepprendelés a bachviragterapeuta@gmail.com címen.

Szabó Ildikó Szildi

Bach-virágterapeuta, Deva-virág tanácsadó, oktató terapeuta és előadó

Online tanfolyamok alap és haladó szinten.

Facebook/szaboildikoszildiviragterapeuta
Weboldalunk: bachviragterapeuta5.webnode.hu
Ha bármi kérdésed van, bátran írj nekünk: bachviragterapeuta@gmail.com

Olvass bele magazinunkba is:

Cimkék: