InfoPont Ajánló Magazin
Kiemelt tartalomKikapcsoló

aGarami ajánlja: Múltidéző Dark&Blue Party

A lemezből számos folytatás készült, ami bemutatja azokat a dalokat, amiket anno játszottak a főváros legmenőbb szórakozóhelyein.

A múltidéző, időről időre megrendezendő Dark&Blue party tehát összetrombitálja a régi cimborákat, emléket állítva egy korszaknak, amikor ők ketten kizárólag a ma már klasszikusnak számító funky, r&b és soul dalokkal szórakoztatták a nagyérdeműt. Ez a sötétkék életérzés.

Melléjük csatlakozik teljes létszámban a zenekar, a Garami Funky Staff, hogy egy élő koncertet adjunk a funky zene jegyében. Míg a két dj inkább a 80-as és 90-es évek muzsikáit pörgetik, a Garami Funky Staff a 80-as éveken kívül a 70-es évek kedvenceit is felidézi majd.

A NOVEMBERI NAGYSIKERŰ BULI UTÁN A BUDAPESTI TERMINAL KLUB ISMÉT DARK&BLUE BULIT HIRDETETT MEG, VAGYIS A FUNKY ZENE SZERELMESEIT VÁRJÁK EZEN A PÉNTEKI ESTÉN.

2023. február 10.
21:00 KAPUNYITÁS
22:00 GARAMI FUNKY STAFF
00:00– BÁRÁNY A. & DJ JOVÁN
Múltidéző Dark&Blue Party


Az ajánlom magamat régies kifejezés, amit főleg férfiak használtak hivatalos, távoli vagy üzleti kapcsolatban elköszönéskor, a viszontlátásra szinonimájaként. A kifejezés után gyakran valamilyen kiegészítés állt, például ajánlom magamat becses barátságába vagy ajánlom magamat kedves emlékébe, ennek rövidült formája a kiegészítés nélküli változat.

Például régebben ha valaki írt egy levelet egy befolyásos embernek, akit korábban nem ismert, akkor a levél végén
szerepelhetett elköszönésként, hogy ajánlom magamat becses jóindulatába.
Forrás: lexiq.hu

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Leghasznosabb hobbink: a zene

Glück Viktória

Kihagyhatatlannak ígérkezik a Sziget

Glück Viktória

XXIX. Lajosmizsei napok

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben