InfoPont Ajánló Magazin
Szórakozó

aGarami ajánlja – Maradj otthon, mi házhoz megyünk!

Amióta kijárási korlátozás van Magyarországon, egyre több zenész, színész, humorista és még sokan mások a szórakoztatóipar vagy akár a vendéglátóipar területéről, elkezdtek karantén koncerteket, szoba koncerteket, erkély koncerteket, konyha koncerteket adni illetve különböző szórakoztató tartalmakat gyártani. Folyamatosan bővül és színesedik a tartalom, hiszen olyanok is kedvet kapnak a videós tartalmak gyártásához akik, eddig életükben soha sehol nem szerepeltek, de éppen ettől lesz egyre izgalmasabb és változatosabb a paletta. Csak néhány előadót és tartalmat szeretnék kiemelni:
Maradj otthon! Karanténnapló Joshi Bharattal

A 2020 március végén induló sorozatban Joshi Bharat ismert embereket kérdez arról, hogyan élik meg a karanténban töltött napokat. Nincs stúdió, nincs közös autózás, mindenki marad a fenekén, Joshi és interjúalanya a saját otthonából jelentkezik be Skype-on. 10-20 perc őszinte beszélgetés a valóságról, örömről, bánatról, nehézségekről és lehetőségekről. Mit ad ez a rendkívüli élethelyzet? Milyen lelki folyamatokat élnek át az interjúalanyok? Hogyan tekintenek a jövő elé? Mit hoz a holnap és milyen lesz az életük a járvány elvonulása után?

Együtt mEgyünk – Karantén konyha 2.0

A gasztronómia területén is születtek új tartalmak:

Tóth Vera és párja Pauli Zoltán otthon könnyen elkészíthető ételeket ajánl és fontosnak tartják kihangsúlyozni minden főzöcske alkalmával, hogyha nem kényszerít semmi, hogy kimozduljunk, akkor maradjunk otthon. Ők is így tesznek!

Everness Fesztivál

Everness Fesztivál szervezői úgy döntöttek, az eredetileg tervezett időpontban, 2020.június 17-22. között az Everness NyárON Online fesztivállal jelentkeznek. A részvétel ingyenes lesz azoknak, akik érvényes bérlettel rendelkeznek az augusztusi fesztiválra. Az eredetileg júniusra tervezett Everness Fesztivált ismét Siófokon, 2020.augusztus 26-31. között rendezik meg, változatlan formában és hosszúságban. Minden megvásárolt bérlet és szállásfoglalás érvényes az új időpontra.

Sportolj Online

Ha valaki szeretne az otthonában sportolni, ehhez is akad segítség, ugyanis Kiss Orsi Kisó a Szerencseszombat műsorvezetője naponta tart online edzést a saját lakásában, olyan gyakorlatokat bemutatva, melyeket bárki könnyedén elsajátíthat, és közben fejlődve sportolhat otthoni környezetben.


További érdekes cikkekért lapozz bele magazinunkba:

Olvass bele magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Februárban házhoz jön a mozi!

Zalai Mariann

Séta a dinoszauruszokkal

Zalai Mariann

VIII. Gere Jazz – funky Villányban

Zalai Mariann

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben