InfoPont Ajánló Magazin
Kikapcsoló

aGarami ajánlja: DIVO és a SoulSession

Ebben a hónapban egy igazán különleges énekest és előadóművészt szeretnék ajánlani,aki egyedülálló hangjával és lenyűgöző színpadi jelenlétével emlékezetes élményt nyújt mindazoknak, akik részt vesznek koncertjein-én már többször láttam élőben.

Divo, akit sokan még Schwartz Dávidként ismerhettek meg, a 2008-as Esti Showder tehetségkutatójában, ahol a We are the world című világslágert adta elő egy személyben. Majdnem az összes közreműködő világsztár hangját megszólaltatva, kísérteties hasonlósággal. A közönség akkor azonnal letette mellette a voksát, aminek eredményeképpen megnyerte a tehetségkutató egymillió forintos fődíját. Azonnal ismertté vált, hamar híre kelt, és a média tele lett a nevével.

2012-ben bekerült a The Voice első magyarországi szériájába, és Malek Andrea mentoráltjaként egészen a döntőig menetelt. Akkor is rengetegen drukkoltak neki. Rögtön utána azonnal szerepet kapott Andrew Lloydd Webber – Jézus Krisztus Szupersztárjában, Júdásként láthatta a nagyérdemű. Ezt követően éveken át színházi főszerepekben játszott, például Szolnokon Néróként a Sztárcsinálókban egy teljes évadon át.

2015-ben megalapította Szentendre város első könnyűzenei ének és hangképző stúdióját. 2019 óta meditációs énekesként is sok helyre eljutott a neve, a mantra éneklés műfaját pedig mai napig alkalmazza terápiás vagy koncert- élmény jelleggel.

Divo vadonatúj 2024-ben induló show-ja, zenekarával a SoulSession-nel, visszanyúl a kezdetekhez. Soul, R&B és Pop világslágerek alkotják a sokszínű repertoárt. Az est különlegessége, hogy Divo az egykori We are the world előadás vonalán több nagy világsztár hangján is megszólal majd, mi több némelyiküket meg is jeleníti egy-egy látványos show-elemként. Ilyenek például; Cher, Eros Ramazotti, Tina Turner, Elvis Presley, Etta James. Egy vidám, energikus és katartikus zenei élménynek lehetnek tanúi, akik ellátogatnak a koncertre. A show 2024. április 12-én indul útjára a Budapesti Off Kultúrszövőgyárban. Az biztos, hogy nagybetűs szórakoztatásra számíthatunk.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben