Utazó
Adventi programozó 2.0.1.9.
  • 2019. december 4.

Aranycsengő Adventi Vásár Siófokon

November 30-tól egészen december 22-ig a siófoki Fő tér ünnepi hangulatba öltözik. A Víztorony körül ismét felsorakoznak a díszes pompába öltöztetett kis faházak, melyek tehetséges kézművesek termékeit rejtik, a hétvégéken pedig számos ingyenes koncert várja az érdeklődőket. Téli finomságok, karácsonyi hangulat és adventi élmények Siófokon.

További információ:
www.hellosiofok.hu és FB/hellosiofok

 

 

 

 


Évzáró Puncs Party és BÚÉK Siófok Szilveszteri Party

December 31-én remek zenékkel, hangulatos gasztro faházakkal, forralt bor és kürtőskalács illattal, partikellék vásárral vár benneteket Siófok az év végén. A két ünnep között esti koncertek a Fő téren 18 órától. Ünnepeld az év legutolsó és legnagyobb buliját Siófokon, a Fő téren! Az évet egy fergeteges szilveszteri buli zárja, ahol fellép a Blokk együttes, Weisz Viktor a Bon-bon és Hevesi Tamás. Éjfélkor elmaradhatatlan a tűzijáték, utána pedig hajnali háromig retro disco.
A programok ingyenesek!

További információ:
www.hellosiofok.hu és FB/hellosiofok 

 

 

 


Székesfehérvári Óriáskerék

December 25-26-án Keszthelyen a Babamúzeumban Karácsonyi Varázslat lázában éghetünk, gyermeki szívvel vehetünk részt a családi játékban… kaparós térkép, sorsjegyek közül választhatunk, gondolkozhatunk, ötletelhetünk, a többi legyen MEGLEPETÉS! A játék végén karácsonyi csomaggal kedveskednek nekünk!

További információ:
babamuzeum-keszthely.hu

happy wheels