InfoPont Ajánló Magazin
Hasznos Kiemelt tartalom

Adományozz 1%-ot! Gondolj azokra, akiket szívesen támogatnál!

Május 20-áig rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1+ 1% százalékáról. A támogatott szervezetek számára óriási segítséget jelentenek ezek az adóforintok, miközben nekünk csak pár percünkbe kerül a rendelkezés.

Amigos a gyerekekért Alpítvány

Adószámunk: 18758227-1-19

Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk. Célunk, hogy súlyosan beteg gyerekek napjait szebbé tegyük egy hasznos eszközön, a nyelvtanuláson keresztül. A tanulást természetesen kézműveskedés, játék és barátkozás egészíti ki. A lényeg, hogy vidáman és hasznosan töltsük el a közös időt.

Az alapítvány 5 és fél éve indult, mára pedig már 170 önkéntes látogatja, 4 városban és 10 kórházban, a beteg gyerekeket, hetente 30 alkalommal!


Veni Vidi Vici Alapítvány

Adószámunk: 18978188-1-13

Alapítványunk iskolájában halmozottan sérült gyermekek tanulnak. Oktatásuk speciális szaktudást, így speciális pedagógusokat igényel. Amellett, hogy jelenlegi, szívvel-lélekkel dolgozó munkatársainkat is szeretnénk még hosszú ideig csapatunkban tudni, újabb pedagógusok közreműködésére is szükségünk lenne.

Különleges gyerekek különleges oktatása egyaránt igényli a hétköznapi használati tárgyakat, ahogy a rendkívül költséges, speciális fejlesztő eszközöket is. Ahhoz, hogy kihozzuk a legtöbbet lelkes kisdiákjainkból, biztosítanunk kell számukra a megfelelő mennyiségű és minőségű eszközöket, amihez nagy segítség lesz az Ön adója 1%-a.

Egy gyermek taníttatásának havi költsége – többek között a fenti tételek miatt – rendkívül magas, így a gyermekeket jelenleg csak magánfinanszírozásban tudjuk fogadni, amit nem minden család engedhet meg magának. Szeretnénk több sérült gyermek számára lehetővé tenni az iskolánkban való tanulást, átvállalva ezen költségek egy részét.

Rendelkezzen adója 1%-ról a Veni Vidi Vici Alapítvány javára, hogy az Ön segítségével egy sérült gyermek önálló, boldog felnőtté cseperedhessen!


Korszakváltó Művészek Egyesülete

Adószámunk: 18338386-2-43

Egyesületünk 2012-ben azzal a céllal jött létre, hogy a magyar kortárs művészeti közegben segítse a művészet iránt érdeklődő vagy alkotótevékenységet folytató emberek munkáját.

Munkánk során kiemelt szerepet kap az alkotóközösségek létrehozása, tevékenységi körük segítése, támogatása, az alkotások széles nyilvánosság előtt való megjelentetése. E célból hazai és nemzetközi művészeti fesztiválokat, kiállításokat, alkotótábort, képzőművészeti és előadóművészeti kurzusokat szervezünk, művészeti témájú időszaki kiadványokat jelentetünk meg és terjesztünk. Az online felületeken is igyekszünk aktív tevékenységet folytatni.

Tevékenységünk a 2019-es év folyamán bővült az iskolás korú gyermekek művészet iránti érzékenyítő programjával. Ebben kiemelt szerepet kapnak a kortárs művészeti formák, azonban nem nélkülözi a magyar és nemzetközi művészet és művészettörténet iránti érdeklődésük erősítését, szemléletük formálását a művészeti értékekre vonatkozólag. Iskolai foglalkozások keretében, az alkotva befogadás elvét követve, ismertetjük meg őket a képzőművészeti kultúra szépségeivel.


Greenpeace Magyarország Egyesület

Adószámunk: 18178883-1-42

A Greenpeace független nemzetközi környezetvédő szervezet, mely látványosan, bátran, és mindig erőszakmentesen hívja fel a figyelmet a globális környezeti problémákra – és azok megoldásaira. Aktívan cselekszik a pozitív változások kivívásáért, egy élhető és békés jövő érdekében – az Északi-sarkvidéktől az óceánokon át az őserdőkig, valamint az éghajlati válság enyhítésétől a veszélyes vegyszerek használatának megszüntetéséig. Teljes mértékben függetlenek vagyunk a politikai és kereskedelmi érdekektől. Sem cégektől, sem kormányoktól nem fogadunk el semmilyen anyagi támogatást. Kizárólagos forrásunkat a hozzád hasonló magánszemélyek jelentik.

Légy te is része a sikereknek! A Földnek nincs adó 1%-a, neked van. Ne hagyd elveszni. Ajánld a Földnek!


Olvass bele a magazinunkba is:

Olvass bele magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez is érdekelhet:

Játssz velünk a mennyei édességért!

Glück Viktória

Legyél jobb! Nap

InfoPont

5 szuper program nőnapra – csak válassz egyet!

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben