InfoPont Ajánló Magazin
Ajánló

Adományozni jó!

Gondolj azokra, akiket szívesen támogatnál!

Május 20.-áig rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1+ 1% százalékáról. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek ezek az adóforintok, nekünk viszont csak pár percünkbe kerül a rendelkezés.

Segítek egy családot

Segítek egy családot szervezet, ahol az önkéntesek azért dolgoznak, hogy a segítségre, támogatásra szoruló és a segíteni kívánó egyén, család vagy közösség közvetlenül megtalálhatja egymást. A támogató nem alapítványt, vagy egyesületet, hanem konkrét családot választhat, személyessé téve ezzel az adok- kapok folyamatát. Minden család ellenőrzött forrásból jön, többnyire a helyi családsegítő központ jóváhagyásával. Az önkéntesek csapatát a Nők 2000 Nyitott Kapu Alapítvány fogja össze.

Rajtuk keresztül nem folyik pénz, nem osztanak szét adományt, és még abba sem látnak bele, hogy mennyit és mit ad az adományozó. Egy lelkes kis csapat, melynek az volt a célja, hogy létrehozzanak egy olyan oldalt, ahol személyesen a segítőtől, a támogatótól a rászoruló családig közvetlenül jut el az adomány, támogatás. Ahogy az a szlogenben is benne van:

„Közvetlen segítség kézből kézbe, közvetítők nélkül.”

Azoknak adnak választási és összekapcsolási lehetőséget, akik nem csak tudni szeretnék, hogy a segítségük pontosan kikhez jut el, de vágynak is erre a személyes kapcsolódásra, segítségnyújtásra.

segitekegycsaladot.hu

facebook.com/segitekegycsaladot

Nők 2000 Nyitott Kapu Közhasznú Alapítvány Adószám: 18681268-1-13

1300 Budapest Pf. 656


Csodakapu Közhasznú Alapítvány

Ezt a kiemelten közhasznú Alapítványt azzal a céllal hoztuk létre, hogy segíthessünk. Segíthessünk szakmaiságunkkal, emberségünkkel és elkötelezettségünkkel mindazoknak, akiknek gyerekei különlegesek a szó mindenfajta értelmében.

Különlegesek, mások: mert máshogy fejlődnek (vagy túl gyorsan vagy túl lassan), mert valahol elmaradtak vagy túlságosan előre szaladtak, mert sokkal több van bennük, mint amit meg tudtak mutatni, mert nem elég „kockák” az iskolának, mert túlságosan zárkózottak vagy éppen akaratosak, megkérdőjeleznek „pörögnek”. Szóval mindazoknak, akiknek pont ránk van szüksége. Amit kínálunk: diagnosztika, terápiák, pszichológiai ellátás, szülőkonzultáció, támogatás emberi és szakmai tudásunk bevetésével.

csodakapualapitvany.hu

csodakapualapitvany@gmail.com

Adószám: 18286746-1-42

1139 Budapest, Tahi utca 70/B

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben