InfoPont Ajánló Magazin
Szórakozó

A Garami ajánlja

A férfiak és a nők két teljesen külön világban élnek, két egészen más nyelvet is beszélnek. A férfiak többnyire gesztusokkal érintkeznek, s a hallgatást kedvelik, míg a nők szinte mindent kimondanak, s mindenre rákérdeznek.
Gyakran vádoljuk mi férfiak a nőket azzal, hogy feleslegesen fecsegnek, de mégis tudjuk, hogy valamiért a nők nagyobb bölcsességeket osztanak meg a világgal.

A hölgyek kibeszélik, átbeszélik, megbeszélik. Mindent, mindenkit, olykor egymást sem kímélve. Érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvárhíreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és minket is érdekel.
A második felvonásban aztán megérkezik a “férfi”, hogy energiáival még inkább felpörgesse a beszélgetést.
A műsor producere Kende-Hofherr Krisztina kitalálta a Férfiszemmel című színpadi talkshow-t amely a NőComment!-nek a fordítottja. Hogy a beszélgetés izgalmas lesz-e, ez NEM kérdés.
“Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar – a férfi nőt – a nő férfit “- tudjuk már rég Karinthytól.

Azt mondják, a férfiakon nem könnyű kiigazodni, mi mégis teszünk egy próbát. Kit is hívhattunk volna ehhez segítségnek, mint hazánk legnépszerűbb férfiait és hozzájuk női energiának, Liptai Claudiát, az egyik legismertebb magyar nőt, aki sokak számára a nőiideált testesíti meg.
Az est végére talán Karinthy másik alapkérdésére is fény derül.

“Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?”


Szereplők:
Bochkor Gábor, Czutor Zoltán, Garami Gábor, Hajós András, Nagy Ervin, Kajdi Csaba, Liptai Claudia.
Hogy milyen is a világ Férfiszemmel, ez kiderül tehát a MOM Kultban szeptember 10-én 19h-kor.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Száguld a Funky Train – új lemezt készített a Garami Funky Staff

InfoPont

Garami ajánlja: 20 éves Magyarország legnépszerűbb Guns N’ Roses Tribute zenekara, a Hollywood Rose!

Glück Viktória

Tudod mi az a Trita Csokoládé?

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben