InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontSzórakozó

FilmNeked – 3 film, amit nem szabad kihagynod

Dűne

Valószínűleg ez 2021 legnagyobb szabású, legkülönlegesebb, legjobban várt filmje – amelyet jórészt Magyarországon forgattak. Paul Atreidesre (Timothée Chalamet) olyan sors vár, amelyet senki fel nem foghat: sem más, sem ő. A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában járunk. Ellenséges bolygók, fantasztikus tájak, különös lények és emberfölötti teljesítmények története ez. És két évszázados királyi ház, az Atreidesek és a Harkonnenek viszályáé. És egy szerelemé, amelyet egész hadseregek sem tehetnek semmissé. Október 21-től látható a magyar mozikban.

a-ha: A Film

Nincs még egy olyan norvég produkció, ami akkora hírnévre tett volna szert világszerte, mint az A-ha. A zenekar 1985-ben a „Take on Me”-vel robbant be a köztudatba, nem kis mértékben Steve Barron ikonikus animációs klipjének köszönhetően. A banda szinte egyetlen éjszaka alatt világszenzáció lett, de vajon hogyan alkalmazkodtak a srácok a hirtelen jött hírnévhez és rajongáshoz? Ezután is csak zenélni szerettek volna? Thomas Robsahm és Aslaug Holm filmje sosem látott interjúk és a kulisszák mögé vivő jelenetek segítségével válaszolja meg a kérdéseket. Október közepétől a mozikban.

Spencer

Életrajzi pszichológiai drámafilm, Kristen Stewart főszereplésével. Az 1991-ben játszódó filmben Diana Károly herceggel való házassága ekkor már hosszú ideje mélyponton volt: a hercegné hideggé és távolságtartóvá vált, sőt, a pletykák már egy lehetséges válásról beszéltek. A családnak a külvilág előtt épp ezért el kellett játszania, hogy minden a legnagyobb rendben, sőt, az együtt töltött karácsonyi időszakot is túl kellett élniük anélkül, hogy a közvélemény akár csak egy pillanatra is arra gondolt volna, hogy a háttérben valami készülődik. Diana eközben persze tökéletesen tudta, hogy ez az év egészen más lesz, mint a korábbiak – a film ezeket a valódi érzéseket próbálja megragadni, és bemutatni, hogy vajon mi is történhetett ezekben a napokban. A film novemberben kerül a mozikba.

Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Játék! Frissülj fel a Badacsony Borvidékkel!

Glück Viktória

Harlem Globetrotters, show a pályán!

InfoPont

Könyvekből készült sorozatok, melyek biztosan magukkal ragadnak

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben