Szórakozó
8 éves lett a Haverod!
  • 2017. június 12.

A Havervagy 2009 májusában azzal a céllal jött létre, hogy összehozza azokat a nyitott fiatalokat, akiknek szórakoztatóbb haverkodni, mint nem szóba állni egymással. A kezdeményezés legfőbb célja egy olyan közeg létrehozása, melyben a résztvevők közelebbről szeretnének megismerkedni a bulizás egy teljesen más, minden eddigi korláton átívelő kategóriájával. A Havervagy indulásánál regisztrált 40 résztvevőből mára már 16 000 fős közösség lett. Tartottunk 600 bulit, több mint 200 helyszínen, jártunk 12 országban, volt már 8 Havervagy házasság és idén nyáron születik a 4. Havervagy baba is!

Ezen kívül rendszeresen tartunk beszélgetős esteket, melyek Ötkert klubkert névre hallgatnak! Többek között vendégünk volt már Böjte Csaba, Gerendai, Feldmár, Friderikusz Sándor és Geszti Péter is. Továbbá szerveztünk bulis borkóstolókat olyan helyszíneken, ahol a legkevésbé sem számítanál rá: ilyen volt a SZIGET nagyszínpad, a Szent István Bazilika, a Frankel Zsinagóga, a Corvin tető és többek között a Zwack gyár is!

Legyél Te is a Haverunk!

Ha felkeltettük érdeklődésedet és szeretnél új élményekkel gazdagodni, ne habozz ellátogatni a www.havervagy.hu oldalra, ahol regisztrálni is tudsz bulijainkra!

 

happy wheels