InfoPont Ajánló Magazin
HasznosKiemelt tartalom

Ha már hetedik hónap… 7 nyomós indok, hogy imádd a júliust!

Vannak időszakok az ember életében, amikor nem motiválja semmi sem igazán, nem jönnek össze a dolgok, megáll a fejlődés és nehéz kiutat találni az aktuális lelki helyzetből – ugye, ezekről a nehézségekről neked is inkább a téli hónapok, a hosszú és sötét éjszakák, valamint a küzdelmes időjárás jutnak először eszedbe? Hát persze! Viszont ez most úgy kerül el minket, mint egy szerencsés napon a vihar a Balatont – ittvan a július, az önmegvalósítás, a szerelem, a szerencse és a napfény időszaka. Ha ez önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy felugorj a székedből és örülj egy kicsit a friss energiának, felsorolunk 7 (naná, hogy a naptár miatt) nyomós indokot, hogy kiélvezd ezt a hónapot!

1.A szerencse időszaka

Jó, nem azt állítjuk, hogy ebben a hónapban mindenkinek minden pillanatban szerencséje lesz, de azért gondolj csak bele: a jókedv és a nyári meleg közösségkovácsoló ereje mindenkit sokkal közvetlenebbé, szertelenebbé tesz, így a közös projektek, az egymástól kért szívességek és az együttműködések hatékonysága is megsokszorozódik – az ismerkedésről nem is beszélve!

2.Szólóban? Simán!

Ugye te is rájöttél már, hogy nyáron bizony sokkal kellemesebb dolog szinglinek lenni, mint télen? Július ennek a megfigyelésnek a tetőfoka: nincsenek hűvös esték, amikor be kéne kuckózni a pároddal – de ilyenkor rálelhetsz arra, akihez majd odabújsz télen! Ha pedig már megvan a szerencsés jelölted, csak forrósítsd fel a kettőtök viszonyát közös élményekkel… Ilyenkor a legkönnyebb!

3.Irányadó eszmecserék

Hosszú esték, fröccsözős beszélgetések – ezeknek is pont most van itt az ideje! Sose maradj ki egy ilyen kalandból sem, hiszen sosem tudhatod, melyik barátod ébreszt rá egy kellemes eszmecsere közben arra, hogy merre is kellene továbbhaladnod az életedben akár a párkapcsolatod, akár a karriered terén- egy ilyen este aranyat ér!

4.Olvasd el mind!

Beach, árnyék, lángosillat és egy jó könyv: most végre pótolhatod a rengeteg kimaradt olvasmányt! Irány a könyvesbolt és szerezz be pár izgalmas regényt vagy önfejlesztő könyvet és használd ki a nyár legszebb árnyékos óráit!

5.A nagy nyári átalakulás

Dinnye, bogyós gyümölcsök, cukormentes jegestea, könnyű halas vacsik és zöldségekben dús receptek – vágj bele az életmódváltásba! Ez a hónap pont tökéletes erre: kora reggeli futásokkal, hosszú, motivált nappalokkal és lédús gyümölcsökkel nem lesz nehéz, arról nem is beszélve, hogy a szűk farmersort jelenti most a legnagyobb motivációt!

Ha érdekel a nyaralás előtti SOS-diétánk, kattints!

6.Családi buli

Végre szünet, végre együtt a család – használd ki az összes szabadtéri programot és -persze egy kiló naptejjel bekenve- vidd el a srácokat egy szuper kirándulásra vagy vízparti nyaralásra… Így lesz mit írniuk a nyári naplójukba, ezt elhiheted!

7.Iroda? Nem, terasz!

Persze nem mindenki olyan szerencsés, hogy végigpihenhesse a nyarat, de azért próbáld kihozni a maxot a munkahelyedből is! Van egy teraszotok a munkahelyen, esetleg akad egy szuper kiülős hely az iroda mellett? Akkor helyezd át a meetinget egy koraesti vacsi mellé – nemcsak a kollégáid és ügyfeleid fogják imádni a döntésedet, de ezeken a helyeken aktívabb együttműködések is születnek!

Budapest legjobb teraszaiért irány az ajánlónk!

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Nyári tábor a munkahelyen

Bala

Mit vegyünk fel idén tavasszal? – Tippek a Springfieldtől

InfoPont

Kaptár

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben