InfoPont Ajánló Magazin
Utazó

5+1 szuper program februárra

HAGYOMÁNYOS FARSANGI DISZNÓVÁGÁS

február 11. Kiscsősz

Itt a farsang, áll a bál! avagy Dezső disznó a mennybe megy…

– 2023. február 11-én Hagyományos farsangi disznóvágás Kiscsőszön. Délelőtt disznóvágás és feldolgozás, délután farsangi programok várják a nagyérdeműt. 19:00 órától disznótoros vacsora, majd táncház és bál a Dűvő zenekarral.

VALENTIN-NAP BIKALON

február 11. Bikal

Bálint napi nyitvatartással köszöntik a szerelmesek ünnepét Bikalon. Lepd meg kedvesedet ezzel a varázslatos programmal, ahol a középkor kalandos világa, rengetegek program és meglepetés vár benneteket. Sétáljatok kézen fogva a romantikus hangulatú középkori Óvárosban, majd térjetek be egy jó ebédre a Fogadóba. Vegyetek részt egy fordulatos lovas bemutatón, majd tekintsétek meg Zina kurtizánu pikáns témájú, stand up comedy előadását. Próbáljátok ki Valentin napi páros versenyt is, és ha igazán nyerő párosnak bizonyultok, értékes nyereményekkel térhettek haza!

MONORI FÁNKFALÓ

február 12. Monor

A fánkfaló családokat és mindazokat várják Monoron, akik egy kis farsangi hangulatra vágynak és egyben támogatni szeretnék Monor Hegyessy Lions Club jószolgálati tevékenységét. Ahogy ezt eddig is tették, a befolyt összegből a monori rászoruló gyerekeket és családjukat támogatják.

MOHÁCSI BUSÓJÁRÁS

február 16-21. Mohács

Magyarország legrégebbi és legismertebb télűző farsangi karneválja. A mohácsi sokacok híres népszokása, a busójárás. A busójárás a más népek hiedelemvilágában is megtalálható télbúcsúztató, tavaszköszöntő, oltalmazó, termékenységet varázsló ünnepek családjába tartozik.

KINYÍLNAK A MÁTAI MÉNES ISTÁLLÓI ÉS A PUSZTAI ÁLLATPARK HODÁLYAI

február 25-26. Hortobágy

Nyitott istállók a Hortobágyon 2023. február 25-26-án. A Mátai Ménes istállói, a szatmáritelki juhhodályok és a Pusztai Állatpark állattartó hodályai kitárják kapuikat a látogatók előtt, akik szakmai vezetéssel ismerkedhetnek meg a téli Hortobágy legifjabb jövevényeivel. Az esemény egyben csárda nyitó és családi hétvége is csikókkal, bárányokkal és más állatkölykökkel.

NŐNAPI LUXUSÉLMÉNY

március 8. Hajdúszoboszló

Nőnap alkalmából a Hungarospa Hajdúszoboszló is köszönteni szeretné a hölgyeket, és gondoskodik arról, hogy egy igazi pihentető napot tudjanak eltölteni az Aqua-Palace fedett élményfürdőben. Ajándékozd meg kedvesedet, vagy akár önmagadat egy kényeztető luxusélménnyel a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban.

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Változatos családi programokkal várnak a Balatontourist kempingjeiben!

InfoPont

A harmónia és az egyszerűség fesztiválja: SimpliCity 2018

InfoPont

Programturizmus

InfoPont

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben