InfoPont Ajánló Magazin
InfoPontSzórakozó

5 szuper hely, ahová érdemes beülni a barátokkal – Terrace tour in Budapest

Annak aki Budapesten él vagy tanul, biztosan van már egy kis törzshelye, ahol kiengedheti a hét fáradalmainak gőzét, kikapcsolódhat egy kicsit a haverokkal. Néha jól esik beülni valahová egy kávéra, meginni egy fröccsöt a barátokkal, zenét hallgatni, táncolni. Összegyűjtöttünk nektek 5 hangulatos helyet, amivel nem fogtok mellé.

Szimpla Kert

A Szimpla abból a célból üzemel, hogy kiderüljön, lehet-e piaci alapon rétegkultúrát finanszírozni, kilátástalannak tűnő építkezéseket túlélni, kiegyensúlyozottan működő konyhát vinni, színvonalas élő koncerteket, filmvetítéseket, színházakat rendezni, meg ilyesmik. A válasz egyelőre: IGEN


Instant-Fogas komplexum

Budapest legendás romkocsmáinak összeolvadásával létrejött a város leghatalmasabb partykomplexuma: INSTANT-FOGAS. A Fogasház és az Instant évek óta a város híres romkocsmajelenetének éjszakai látványosságai voltak. Amikor az Akácfa utcában egy helyen összefogtak, minden kétséget kizáróan egyedülálló és exkluzív romkocsma királyság született.


Kőleves Kert

2009-ben nyílt meg a hely, ahol könnyű, grill ételeket és kocsmás árakat tartanak. Függőszékekben is tudsz pihenni, miközben a fáról tavasszal esik az eper. Könnyű grill konyhájukban egyszerű és könnyen érthető ételeket kínálnak, jó minőségben, gyakran a vendéglőben előállított friss és kemikália mentes alapanyagokból készítik az ételeket. A kert akkor van nyitva, amikor jó idő van, és könnyen lehet a szabadban lenni.


Fióka

A Fióka most is gondolt egy nagyot és összeválogatta az elmúlt 7 év kedvenc ételeit állandó étlapjára. De itt nem állt meg, szezonális ételkínálatát
új creative chefük álmodja újra, időről-időre. Ez az állandóság a szezonalitással karöltve jellemzi borlapukat is, melyen több mint 50 bor kapott helyet, hogy komoly zavarba ejtsen a választáskor. Állandó programjaik, mint a DJ estek és borkóstolók, hétvégi brunch-csal egészülnek ki. Teraszuk minden időben remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt. Esős, hideg időben fűtött, fedett, napos időben nyitott terasszal várják a vendégeket.


Doboz – Ruin Pub Budapest

Buli reggelig Budapest legexkluzívabb és legegyedibb romklubjában. A bárokban és a kertben fiatal magyar művészek alkotásait és szobrait találhatod. Szelfizhetsz a bulinegyed legidősebb, 320 éves fájával.


Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Ez is érdekelhet:

Jó hírünk van a cseh konyha és prágai sörök kedvelőinek

Glück Viktória

A KAPTÁR segítségével bevezetünk a közösségi iroda varázsába

Zalai Mariann

Új dalokkal és közös kampánnyal várja Budapest Parkos koncertjét a 30Y és az Esti Kornél

Glück Viktória

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben