Kiemelt tartalom
3 ötlet a hévízi kiruccanáshoz
  • 2018. április 5.

Kihagyhatatlan élmény tavasszal a világ legnagyobb természetes termáltavában pink és lila tavirózsák között úszni. A tó hőmérséklete áprilisban már 28-30 °C körüli, így vígan belecsobbanhatsz a selymes vízbe kora tavasszal is.

Íme a legkedveltebb programok a fürdés ellőttre és utánra a tökéletes kikapcsolódáshoz:

 

  1. Kényeztető wellness a szállodákban

A hévízi szállodák különböző kategóriákban a legmodernebb eszközökkel szolgálják ki a pihenni, relaxálni vágyókat. A masszázs medencéktől a zenés szauna programokig, a tradicionális kezeléseken át a modern lézer terápiáig minden a vendégek feltöltődését és szépülését segíti.

 

  1. Izgalmas kirándulások

A Hévízi tavat körülölelő Véderdő mocsári ciprusai között több kijelölt turista útvonal kínál kellemes séta-, vagy nodic walking túralehetőséget. Kerékpárral könnyen eljuthatsz a Balatonhoz, vagy a Kis-Balatonhoz. Hőlégballonnal vagy motoros sárkányrepülővel pedig madártávlatból is megcsodálhatod a Hévíz környékének természeti és épített értékeit.

 

  1. Egészséges ételek

Finom is és egészséges is? Igen! A megoldás a Hévízi Termelői Piacon található! Heti három alkalommal vásárolhatsz friss, házi készítésű finomságokat a helyi termelőktől. A füstölt kolbászokat, a házilag készített süteményeket és sajtokat akár meg is kóstolhatod vásárlás előtt.

 

Tavaszi Programok Hévízen

Április 13-14 | Flavius Tavaszköszöntő Hétvége: Gladiátor viadalok, ókori jósda

Április 28-május 1. |VIII. Boldog Békeidők Hévíze: Korabeli jelmezes felvonulás, történelmi séták, békeidős cukrász bemutató

Május 19-21 |Pünkösdi Vigasságok: Pünkösdi király- és királyné választás

 

Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról:

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu

Tourinform Iroda Hévíz

Tel: +36 83 540 131

8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.