InfoPont Ajánló Magazin
HasznosKikapcsoló

Vicces karácsonyi üdvözletek

A karácsony a szeretet ünnepe, de muszáj mindig komolynak lennie? Ezekkel a vicces karácsonyi kívánságokkal megmosolyogtathatod barátaidat. Tehát, ne habozz szellemes humorral kiegészíteni karácsonyi üdvözleteidet, és elküldeni barátaidnak, szeretteidnek. Íme néhány vidám és vicces karácsonyi jókívánság, amelyeket idén bevethetsz.


„Hozzon a Jézuska mindent, amire vágysz, különösen, ha csomagtartóval és négy gumival is jár!”


Mielőtt lenyugszik a nap, mielőtt elhalványulnának az emlékek, mielőtt terhelődnek a hálózatok, mielőtt lerészegednék, és nem találnám meg a telefonomat, nagyon boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok!


“Boldog karácsonyt! Remélem, nem költöttél túl sokat – persze hacsak nem olyan ajándékra, amit szeretnék!”


Kérhetek egy képet rólad, hogy a Jézuska pontosan tudja, mit hozzon nekem? Boldog karácsonyt!


„A Jézuska azt mondta, hogy nagyon jó voltál ebben az évben… Mondtam neki, hogy ez csak a lehetőség hiánya. Boldog karácsonyt!”


„Tudom, hogy még mindig távolságot kell tartanunk a pandémia miatt, de az biztos, hogy szeretnék 1,5 méteren belül lenni a mosolyodtól. Boldog karácsonyt!”


„Idén karácsonykor én vagyok az ajándék. Szívesen.”


Olvass bele magazinunkba is:

Olvass bele legújabb magazinunkba!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket ( cookie - kat ) használ. Elfogadom Bővebben